Drum & bass party a Pecsában

SZÓRAKOZÁS szerző: graffiti | 5 hozzászólás

Dave, Brent és Keiron, vagyis az Aquasky triója lendületesen vágott neki az idei évnek! Nemrég tértek haza amerikai turnéjukról, és eltöltöttek egy hónapot Ausztráliában is. Meghódították Európát, Ázsiát, és az agyondicsért, de meghatározó amerikai szcénát is. Most pedig Budapest következik!

cikkhez kapcsolódó kép

De előtte kicsit pillantsunk vissza 2007-re…

Az Aquasky nem kevesebb mint 7 jelöléssel kezdte az évet a Breakspoll Awardson, melyet a londoni Fabricban rendeztek meg. A trió gőzerővel dolgozott saját kiadójuk, a Passenger továbbfejlesztésén, mely az egyik legerősebb független tánczenei labellé vált. A srácok mindig előre néznek, sohasem a múltba. 2007-ben a Passenger változatosabbá tette profilját: találunk náluk electro, house, de mindenekelőtt bassline break megjelenéseket is. 2008-ban tovább terjeszkednek, új albumokkal, új arcokkal hódítanak az elektronikus tánczene világában.

2007-ben jelentette meg a Passenger a ‚This Way Up‘ mixalbumot, amely teljesen magával ragadta az európai és amerikai break színteret és a rajongók között is osztatlan sikert aratott. Az albumot többek közt a mostanra breakrajongóvá vált Friction mixelte. A mixlemezen hallhatóak Tom Real & The Rouge Element, Klaus Hill, Nick Thayer, Dopamine, Kid Blue, Backdraft, Phetsta, és természetesen az Aquasky trackjei is.

A trió a tavalyi évben is dolgozott a Ragga Twinssel, a közös munka eredménye a ‚Let Me See Your Hands‘ lett. Idén még több közös megjelenés várható, melyekből biztosan kapunk ízelítőt március 15-én.

...és mit hoz a jövő...

2008-ban a trió következő albumán dolgozik, mely jelenleg még teljesen titkos, de a ‚Teamplayers‘ után valami hasonló nagy durranás várható. Természetesen kiadójuknál más előadók albumainak megjelenésére is számíthatunk, mint például Backdraft, The Body Snatchers, vagy éppen Nick Thayer.

A Destouche testvérek

Nemcsak dj-k lesznek jelen a színpadon, érkezik a Ragga Twins duó is. Nekik mindegy, hogy reggae, jungle, break, ők dumálnak megállás nélkül. A 80-as években már benne voltak a londoni vérkeringésben Unity nevű formációjukkal, amivel igen nagy ismertségre tettek szert az egész világon. 1990-ben kerültek a Shut Up And Dance Records-hoz és rá egy évre jött az egyik első nagy slágerük a ‚Hooligan 69‘, amely a ‚Reggae Owes Me Money‘ albumon látott napvilágot. Az album 26. lett az angol eladási listán, és egy sor turné követte.

A srácok sohasem fordultak el a gyökereiktől (reggae, jungle), de nyitottak az új évezred zenei hatásaira, aminek az eredménye az Aquasky trióval való közös zenék, például az említett ‚Let Me See Your Hand‘, vagy a ‚Ready For This‘.

A két tesó minden bizonnyal lyukat beszél majd a közönség hasába a Pecsában is.

Nem szabad megfeledkezni a helyi erőkről sem, játszani fog még Palotai is a Tilos Rádió színeiben, valamint Győrből érkezik Sikztah, de természetesen a házigazdák is itt lesznek: Pryus és Psyon.

Szólj hozzá Te is!

5
mk, 2018. 11. 12. 10:10
válasz erre az üzenetre

http://outletmichaelkorsfactory.com Michael Kors Outlet Online
http://michaelkorsoutletsonlinestores.com Michael Kors Handbags Clearance
http://michaelkorsoutletsonlinestores.com MK Outlet
http://outletstoremichaelkorsonline.com Michael Kors Outlet Online Store
http://raybanglassesuksale.com Ray Ban Sale UK
http://raybanglassessaleuk.com Ray Ban Sunglasses Sale UK
http://raybanglassesaleuk.com Cheap Ray Ban Sunglasses UK
http://oakleysunglassesaleuk.com Cheap Oakley Sunglasses UK

4
mk, 2018. 11. 12. 10:10
válasz erre az üzenetre

http://bolsasmichaelkorsprecios.com Bolsos Michael Kors Rebajas
http://bolsasmichaelkorsprecios.com Bolsos Michael Kors Baratos
http://bolsosmichaelkorsoutlet.com Bolsos Michael Kors El Corte Ingles
http://bolsosmichaelkorsoutlet.com Bolsos Michael Kors Baratos
http://michaelkorsplanbok.com Michael Kors Örhängen
http://longchampssoldes.com Windguru Longchamps
http://sacsamainlongchamp.com Longchamp Soldes Destockage
http://sacsamainlongchamps.com Pronote College Longchamp

3
pryus, 2008. 03. 12. 16:57
válasz erre az üzenetre

igen. további infó itt:

http://forum.drumandbass.hu/viewtopic.php?t=6343

meg itt:

http://www.ninjabreakz.com

várunk mindekit szeretettel!

2
Boki kis képe = avatarja Boki (boki), 2008. 03. 06. 12:05
válasz erre az üzenetre

Igen.

1
dream, 2008. 03. 05. 21:07
válasz erre az üzenetre

15-én lesz az esemény?

« előző1 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Street Racer
» játékajánló: Street Racer
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!