Eddie Murphy a legrosszabb nő

SZÓRAKOZÁS szerző: boki | 0 hozzászólás

Bár a forgatókönyvírók sztrájkja miatt sokáig kétséges volt, végül mégis átadták az Oscar-díjakat. Lindsay Lohan és Eddie Murphy lettek a legrosszabbak, a Nem vénnek való vidék tarolt, a nagy esélyes George Clooney szobor nélkül maradt.

cikkhez kapcsolódó kép

Nem kétséges, a 80. Oscar legnagyobb nyertesei a Coen testvérek voltak, méghozzá nem is egy slágernek számító romantikus vígjátékkal, hanem egy nyomasztó westernfilmmel. A nyolc jelölés felét tudták aranyszoborra váltani, a legjobb forgatókönyv, film, rendező és a legjobb férfi mellékszereplő (ő ez esetben Javier Bardem, a pszichopata fejvadász) kategóriában is a Nem vénnek való vidék készítői állhattak a színpadra. A Vérző olaj is jól teljesített, de „csak” két Oscarral díjazták.

Legjobb férfi főszereplő: Daniel-Day Lewis
Legjobb férfi mellékszereplő: Javier Bardem
Legjobb női mellékszereplő: Tilda Swinton
Legjobb női főszereplő: Marion Cotillard
Legjobb rendezés: Ethan Coen és Joel Coen
Legjobb film: Nem vénnek való vidék
Legjobb operatőr: Robert Elswit
Legjobb forgatókönyv: Diablo Cody (Juno)

A legrosszabbak

Egy nappal az Oscar előtt adták át a legrosszabbaknak járó „elismeréseket”. Bár Lindsay Lohan jobban teljesített a Coen testvéreknél, hiszen a nyolc jelölésből mindannyiszor győzött – csak éppen az Arany Málna-díjaknál, ezúttal új rekordot felállítva, önmagával megosztva ő kapta még a legrosszabb párosnak járó díjat is. Filmjét (I Know Who Killed Me, avagy Tudom, hogy ki ölt meg) Magyarországon be sem mutatták.

Nem sok férfi mondhatja el magáról, hogy egyszerre díszeleg a polcán egy női és egy férfi színész(nő)nek járó díj. A szebb időket is látott Eddie Murphy, aki tavaly még az Oscarért is izgulhatott, szintén díjazott volt a legrosszabbak között a Norbit című filmben nyújtott szerepéért.

Szólj hozzá Te is!

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Rodent Tree Jump - Célbamókusoló 5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!
Fatal error: Call to undefined function mokamerce() in /var/www/clients/client220/web1130/web/public_html/index.php on line 275