Szól a szívünkben a magnotofon!

SZ?RAKOZ?S szerző: Mariann | 3 hozzászólás

Rövid kényszerpihenő után a közelmúltban állt ismét színpadra a Magna Cum Laude zenekar, és napvilágott látott az együttes harmadik korongja is Magnotofon címmel. A zenekar frontemberével, Mező Misivel beszélgettünk.

cikkhez kapcsolódó kép

- Hogy vagy? Nagyon sajnálta a közönség, hogy a betegséged miatt nem tudtatok fellépni a Garabonciás napokon.
- Köszönöm, most már talán jobban. Ez az érzés kölcsönös. Mi is nagyon sajnáltuk, hogy így alakult.

- A SZINezd újra volt a Szegedi Ifjúsági Napoknak vagyis a SZIN-nek a himnusza. Hogyan kerültetek kapcsolatba ezzel a rendezvénysorozattal?
- A SZIN igazgatója, Boros Gyula egy dél-alföldi zenekart akart mindenféleképpen felkérni arra, hogy megírja és prezentálja az úgynevezett SZINuszt. Így esett a választása ránk. Mi ennek persze örömmel eleget is tettünk. Két nappal a felkérést követően megírtuk a dalt. Nagyon tetszett nekik, rábólintottak és rá egy hétre már le is forgattuk hozzá a videoklipet is, amiben feltűnt a zenekar mellett a rendezvénysorozat másik arculata Badár Sándor is, aki a riportert alakította.

- Nemrégiben költöztél fel Budapestre. Mennyivel másabb így a zenei pályafutásotokat egyengetni, mint úgy, hogy vidéken éltél?
- Úgy négy hónapja költöztem fel Pestre. A magánéleti okok mellett a zenekar érdekeit is néztem. Habár a zenekar többi tagja Gyulán él és a kiadó, valamint a management is nagyon jól végzi a munkáját, azzal, hogy én fent élek jobban figyelemmel tudom követni a zenekar dolgait. Mióta felköltöztem azóta nagyon sok kapcsolatra tettem szert. Megismertem például egy roma származású festőművészt, Vári Zsoltot, aki fanatikus Magna Cum Laude rajongó és egy értékes ember. Magyarországon ő az a roma festő, aki amellett, hogy el tudja adni a képeit, még megrendeléseket is kap.. Az új lemezünkön lesz egy rajz egy szalagos magnóról, amit ő fog elkészíteni. Valamint az ő segítségével teljesül egy régi nagy álmom is.

- Mi lenne ez a régi nagy álmod?
- Már régóta szeretnék valamilyen formában jótékonykodni a zenekarral együtt. Vári Zsolt pedig felajánlotta azt, hogy készít rólam egy portrét, amit el fogunk árverezni és az ebből befolyó összeget pedig egy beteg kisgyerek megsegítésére szeretnénk felajánlani. Valamint el kell azt mondanom, hogy a zenekar december 27-én nagy dobással és sok meglepetéssel, meglepetésvendégekkel készült Békéscsabán a Városi Sportcsarnokban, ahol szintén nagy szerepet kapott a jótékonykodás.

Legközelebb itt találkozhatsz velük:
2008.02.15. - Budapest - Alcatraz
2008.02.22. - Miskolc - Kocsonya Fesztivál
2008.02.23. - Esztergom - Szent Adalbert Pince

Szólj hozzá Te is!

3
Marcell kis képe = avatarja Marcell (kovacsm), 2008. 02. 14. 21:19
válasz erre az üzenetre

Ez is nagyon menő:

2
Marcell kis képe = avatarja Marcell (kovacsm), 2008. 02. 14. 20:59
válasz erre az üzenetre

Én is nemrég találtam rájuk és baromira bejön a zenéjük!

1
tibi, 2008. 02. 14. 18:52
válasz erre az üzenetre

Ez jóóó, szeretem őket!

« előző1 következő »
kapcsolodó cikkek

48 forint egy koncert a SZIN-en

Alig pár nap, és megnyitja kapuit a Szegedi Ifjúsági Napok. A szervező...

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Mortal Szombat
» játékajánló: Mortal Szombat
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!