Már csak emlék - végét ért a BalaTONE

SZÓRAKOZÁS szerző: graffiti | 0 hozzászólás

Több mint tizenegy ezren választották nyaralásuk színhelyéül az ismét nyüzsgő Zánkai Ifjúsági Centrumban megrendezett BalaTONE fesztivált. A fesztivál az ígért szlogent - nyaralás megzenésítve - megvalósította.

cikkhez kapcsolódó kép

A bulizni vágyó fiatalok és családok visszajelzése egyértelműen pozitív, sokan a zenei műfajok sokszínűségét, a változatos kiegészítő programokat, sokan az igényesen kialakított Balcsi partot, sokan pedig az igen barátságos atmoszférát dicsérték. Az utolsó este tette fel a koronát a nyaralásra, hisz szinten minden élvonalbeli magyar együttes tiszteletét tette a fesztiválon, itt volt a United, a koronázatlan magyar rock´abilly banda a Mystery Gang, de természetesen osztatlan sikert arattak a Huligánok (Hooligans), majd szintén a nagyszínpadon fellépő Tankcsapda is.

Az idén debütáló fesztivál beváltotta a hozzáfűzött reményeket, a szervezők és a volt úttörőtábor vezetése egyértelműen a folytatás mellett döntött. Záró aktusként ünnepélyesen megnyitották a BalaTONE fesztivál emlékkönyvét, melyre elektronikus úton várnak bejegyzéseket.

Szólj hozzá Te is!

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Kapufa
» játékajánló: Kapufa
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld! szavazás 1-reszavazás 2-reszavazás 3-reszavazás 4-reszavazás 5-re
» tovább
Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem © 2007 Minden jog fenntartva!