Már csak emlék - végét ért a BalaTONE

SZ?RAKOZ?S szerző: graffiti | 0 hozzászólás

Több mint tizenegy ezren választották nyaralásuk színhelyéül az ismét nyüzsgő Zánkai Ifjúsági Centrumban megrendezett BalaTONE fesztivált. A fesztivál az ígért szlogent - nyaralás megzenésítve - megvalósította.

cikkhez kapcsolódó kép

A bulizni vágyó fiatalok és családok visszajelzése egyértelműen pozitív, sokan a zenei műfajok sokszínűségét, a változatos kiegészítő programokat, sokan az igényesen kialakított Balcsi partot, sokan pedig az igen barátságos atmoszférát dicsérték. Az utolsó este tette fel a koronát a nyaralásra, hisz szinten minden élvonalbeli magyar együttes tiszteletét tette a fesztiválon, itt volt a United, a koronázatlan magyar rock´abilly banda a Mystery Gang, de természetesen osztatlan sikert arattak a Huligánok (Hooligans), majd szintén a nagyszínpadon fellépő Tankcsapda is.

Az idén debütáló fesztivál beváltotta a hozzáfűzött reményeket, a szervezők és a volt úttörőtábor vezetése egyértelműen a folytatás mellett döntött. Záró aktusként ünnepélyesen megnyitották a BalaTONE fesztivál emlékkönyvét, melyre elektronikus úton várnak bejegyzéseket.

Szólj hozzá Te is!

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Moonshadow
» játékajánló: Moonshadow
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!