Amazing 2. Fesztivál Prágában

SZÓRAKOZÁS szerző: graffiti | 0 hozzászólás

2007. július 13-án rendezik meg az Amazing 2. fesztivált Prágában, ahová a www.atb-music.hu csapata partibuszt indít, hogy egy felejthetetlen élményben legyen részetek.

cikkhez kapcsolódó kép

A rendezvény a partizók által már jól ismert prágai T-mobile Arénában kerül megrendezésre. A szervezők garantálják, hogy a világ legjobb lemezlovasai mellett, a fenomenális hangulat, nem csak a partiban, hanem már az úton is biztosított lesz. Ráadásul minden utazó ajándékpezsgőt és zenei cd-t is kap!

De nézzük a fellépőket! Olyan ismert személyiségekkel találkozhattok, mint Sasha (UK), ATB (D), Cosmic Gate (D), Christopher Laurence (USA), Marcel Woods (NL), Bart Claessen (NL), Laydee Jane (CZ)!

A részvételi díjak a következőképpen alakulnak:

Útiköltség + Ajándék CD és Ajándék Pezsgő: 8.990 Ft
Útiköltség + Belépőjegy + CD + Pezsgő: 11900 Ft

Bárkiben bármilyen kérdés merül fel az úttal kapcsolatban, írjon bizalommal (info@atb-music.hu)! Szóval útlevél vagy személyi zsebbe, és irány Prága és a festői Csehország!

Jelentkezzetek minél hamarabb, a jelentkezési lap és bővebb információ a weboldalon található!

Szólj hozzá Te is!

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Advanced Ninja
» játékajánló: Advanced Ninja
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!