Tiësto Elements of Life World Tour

SZ?RAKOZ?S szerző: graffiti | 0 hozzászólás

Május 26-án látogat el hazánkba Tiesto az Elements of Life turnája keretein belül. Koncertsorozatát már Hollandiában és Észak-Írországban megkezdte, amiről most beszámolunk nektek.

cikkhez kapcsolódó kép

A nagysikerű amszterdami start után Tiësto Elements of Life turnéja elérkezett első külföldi állomására, az észak-ír Belfastba. A teltházas eseményen 8000 rajongó tapasztalhatta meg azt az élményt, amit a hihetetlen vizuális effektek – tűzijátékok és masszív fényshow – produkáltak március 31-én. A teljesen lenyűgözött közönség egy öt órás Tiësto utazáson vehetett részt, ahol meglátogatták az élet négy elemét, a földet, a vizet, a szelet és a tüzet. A színpadon minden elemnek saját intrója és speciális vizuális megjelenítése van. A koncerten vendégek is közreműködtek, Julie Thompson például a színpadon énekelte el Tiësto új albumáról a Do You Feel Me című szerzeményt. A hatás leírhatatlan volt, a 8000 rajongó egyszerre ugrált fel és le!

Szerencsére nem csak a hollandoknak és az észak-íreknek adatott meg, hogy részesüljenek ebben a feledhetetlen eseményben. Az Elements of Life World Tour egyedülálló hang- és látványelemeivel május 26-án Magyarországra érkezik, a budapesti SYMA Csarnokba.

Kedvezményes jegyek még korlátozott számban kaphatóak április 30-ig a www.tiesto.hu oldalon 8900 Ft-ért.

Ha dupláznál – mert idén erre is van lehetőség – másnap, május 27-én a Balaton fővárosában, Siófokon is meghallgathatod kedvenc DJ-det egy kisebb, exkluzívabb partin a Palace Private Nighton. További információ a www.palace.hu weboldalon.

Légy részese az egyedülálló shownak, a lélegzetelállító látványnak és hangrendszernek. Látogass el Tiesto fellépéseire a pünkösdi hétvégén!

Szólj hozzá Te is!

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Travian
» játékajánló: Travian
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!