Tiësto Elements of Life World Tour

SZÓRAKOZÁS szerző: graffiti | 0 hozzászólás

Május 26-án látogat el hazánkba Tiesto az Elements of Life turnája keretein belül. Koncertsorozatát már Hollandiában és Észak-Írországban megkezdte, amiről most beszámolunk nektek.

cikkhez kapcsolódó kép

A nagysikerű amszterdami start után Tiësto Elements of Life turnéja elérkezett első külföldi állomására, az észak-ír Belfastba. A teltházas eseményen 8000 rajongó tapasztalhatta meg azt az élményt, amit a hihetetlen vizuális effektek – tűzijátékok és masszív fényshow – produkáltak március 31-én. A teljesen lenyűgözött közönség egy öt órás Tiësto utazáson vehetett részt, ahol meglátogatták az élet négy elemét, a földet, a vizet, a szelet és a tüzet. A színpadon minden elemnek saját intrója és speciális vizuális megjelenítése van. A koncerten vendégek is közreműködtek, Julie Thompson például a színpadon énekelte el Tiësto új albumáról a Do You Feel Me című szerzeményt. A hatás leírhatatlan volt, a 8000 rajongó egyszerre ugrált fel és le!

Szerencsére nem csak a hollandoknak és az észak-íreknek adatott meg, hogy részesüljenek ebben a feledhetetlen eseményben. Az Elements of Life World Tour egyedülálló hang- és látványelemeivel május 26-án Magyarországra érkezik, a budapesti SYMA Csarnokba.

Kedvezményes jegyek még korlátozott számban kaphatóak április 30-ig a www.tiesto.hu oldalon 8900 Ft-ért.

Ha dupláznál – mert idén erre is van lehetőség – másnap, május 27-én a Balaton fővárosában, Siófokon is meghallgathatod kedvenc DJ-det egy kisebb, exkluzívabb partin a Palace Private Nighton. További információ a www.palace.hu weboldalon.

Légy részese az egyedülálló shownak, a lélegzetelállító látványnak és hangrendszernek. Látogass el Tiesto fellépéseire a pünkösdi hétvégén!

Szólj hozzá Te is!

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Kapufa
» játékajánló: Kapufa
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld! szavazás 1-reszavazás 2-reszavazás 3-reszavazás 4-reszavazás 5-re
» tovább
Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem © 2007 Minden jog fenntartva!