Újra a színen Jack Sparrow

SZÓRAKOZÁS szerző: Adrienn | 0 hozzászólás

Május 25-től ismét hatalmas karibi élményben lehet része a filmrajongóknak, ugyanis ezen a napon kerül a mozikba a Karib-tenger kalózai harmadik része.

cikkhez kapcsolódó kép

A trilógiát lezáró darab, amelyet a második epizóddal egy időben vettek fel, A világ végén címet kapta. A történet, mint ahogy azt az előző két részben megszokhattuk, most is igazi izgalmakat hoz. Will Turner és Elizabeth Swann elhatározzák, hogy felkutatják Jack Sparrow-t. Csatlakozik hozzájuk Barbossa kapitány is, és együtt indulnak útnak. De Davey Jones sem nyugszik, ő is hajóra száll, sőt az angol hadiflotta is nekiveselkedik a tengernek. A szerelmespár, Will és Elizabeth Szingapúrban összetalálkozik Sao Feng-gel, aki pedig a világ végére vezető térképet keresi.

Vajon ki nyeri a harcot? Újra győz a nagy hármas? Vagy esetleg most nem ők lobogtathatják győzedelmi zászlajukat? Május 25-én minden kérdésre megkaphatjuk a választ, amikor szem- és fültanúi lehetünk a hatalmas tengeri csatáknak, a feledhetetlen izgalmaknak és Sparrow kapitány humoros beszólásainak.

Szólj hozzá Te is!

kapcsolodó cikkek

Mégis lesz idén Moziünnep

Sokáig úgy tűnt, hogy az utóbbi években nagy sikernek örvendő Moziünne...

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Zombigyilkos
» játékajánló: Zombigyilkos
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!
Fatal error: Call to undefined function mokamerce() in /var/www/clients/client220/web1130/web/public_html/index.php on line 275