Tiesto - Elements of life

SZÓRAKOZÁS szerző: graffiti | 5 hozzászólás

Óriási izgalom és pezsgés jellemzi a fanokat február eleje óta, amikor is felröppentek az első hivatalos hírek a világ legnépszerűbb DJ-jének világkörüli-turnéjáról és a turné budapesti állomásáról.

cikkhez kapcsolódó kép

Tiësto azzal tiszteli meg magyar rajongóit, hogy nem váratja őket sokáig. A belgiumi turnéindító party után a 84 koncert közül sorban az ötödik lesz a budapesti! A koncert ugyanazt az ’Elements of Life’ címet viseli, mint az áprilisban hazánkban is a boltok polcaira kerülő új album.

A koncertturné, mint egy utazó karaván járja be a világot. A show sikerét azzal garantálják, hogy a koncert minden egyes elemét a holland szervezők biztosítják, így hazánkba is az a 16 kamionnyi különleges teljesítményre képes fény-, hang- és effekt-technika érkezik, amit a legnevesebb cégekkel együttműködve, kifejezetten erre a turnéra gyártottak le.

A magyarországi szervezők az újonnan épült SYMA Arénát választották a koncert helyszínéül, ahová némileg kevesebben (8000) férnek be, így a minőségre helyeződhet a hangsúly. Egy normál és két VIP szektor kerül kialakításra, hogy mindenki igényeinek megfelelő körülmények között élvezhesse a közel 6 órás show-t. A további információk elérhetők a hivatalos magyarországi és nemzetközi honlapról.

És most jön a meglepetés! A hétvégi buli nem ér véget szombaton, mivel Tiësto úgy döntött, hogy a megakoncert másnapján, vasárnap, egy szűk körű, exkluzív buli keretében szórakoztatja leghűségesebb rajongóit. A Private Night helyszínéül Tiësto a Palace Dance Clubot választotta, így ez a különleges este Siófokon kerül megrendezésre. Jegyek korlátozott számban még kaphatóak.

A jegyárusítás kezdete: március 15., belépőjegyek csak online kaphatók a www.tiesto.hu és a www.elementsoflife.hu weboldalakon!

Szólj hozzá Te is!

5
Lacika, 2007. 04. 06. 11:15
válasz erre az üzenetre

Jajj, ne szórakozz már ezzel az "értitek mit játszik" szöveggel!!
Mintha valami nagy erkölcsi mondanivalója lenne a zenéjének. Megmondjam neked mitől nem művészet ez? Szerinted mihez kell nagyobb bátorság? 10000 ember előtt beállni a keverőpult mögé, vagy egy szál gitárral kiülni a színpadra? A DJ-k tevékenységében pl nincs ott a hiba lehetősége, ha véletlenül "félrekever" az csak egy másik effekt és nem egy hamis hang...

válasz a(z) 4. üzenetre
4
MATYI, 2007. 04. 05. 20:50
válasz erre az üzenetre

HA TENYLEG ERTITEK HOGY MIT JATSZIK TIESTO AKKOR MEGERTED HA NEM SZERETED MINEK IRTAL?
EN 6 EVE TIESTOT HALGATOK

3
MATYI, 2007. 04. 05. 20:50
válasz erre az üzenetre

HA TENYLEG ERTITEK HOGY MIT JATSZIK TIESTO AKKOR MEGERTED HA NEM SZERETED MINEK IRTAL?
EN 6 EVE TIESTOT HALGATOK

2
Boszi, 2007. 04. 05. 20:37
válasz erre az üzenetre

Hééé azért sztem Tiësto igényes zenét játszik, és hidd el ezt ugy mondom hogy az elektronikus zenétől kiver a viz...

1
Lacika, 2007. 04. 05. 19:59
válasz erre az üzenetre

Tucc-tucc-tucc.... Ez nektek művészet???

« előző1 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Advanced Ninja
» játékajánló: Advanced Ninja
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!