Budaörsi Napok

SZÓRAKOZÁS szerző: Adrienn | 0 hozzászólás

Március 26. és 30. között kerül megrendezésre a Budaörsi Napok című rendezvény az ELTE-sek szervezésében. Az alábbiakban kiderül, hogy milyen programokra számíthatnak az odalátogatók.

cikkhez kapcsolódó kép

Nevével ellentétben nem Budaörsön, hanem a Budaörsi Koliban kap helyet a Budaörsi Napok című koncertsorozat. Az ELTE Kőrösi Csoma Sándor Kollégiumát becézik így, amely a XI. kerületben, a Dayka Gábor u. 4. szám alatt található. Szóval nem kell senkinek sem elhagynia a várost ahhoz, hogy részese legyen ennek a neves fellépőkkel fűszerezett hétnek.

26-án, hétfőn a sztárfellépő a Belga, kedden 22.30-tól a Quimby-re, szerdán 24.00-tól az Anima Sound Systemre, csütörtökön 24.00-tól a Republicra, míg pénteken 22.30-tól Kontor Tamásra és Szabó Eszterre tombolhatnak a rajongók. Minden nap 18.30-tól egy színdarab kerül bemutatásra, és a főkoncertek kezdetéig pedig kisebb együttesek szórakoztatják a vendégeket.

Jegyek kaphatók elővételben az ELTE összes HÖK irodájában, ELTE-seknek 1.000, külsősöknek 1.300 forint a napijegy, mindez a helyszínen megvásárolva 1.500 forint. Természetesen heti jegyeket is lehet vásárolni, ELTE-seknek 4.000; külsősöknek 5.200 forint előre megváltva, míg a helyszínen mindenkinek egyaránt 5.600 forint.

Szólj hozzá Te is!

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Match a Hottie!
» játékajánló: Match a Hottie!
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!
Fatal error: Call to undefined function mokamerce() in /var/www/clients/client220/web1130/web/public_html/index.php on line 275