Élet a fagyás után? Vagy élet a halál tán?

SZÓRAKOZÁS szerző: Nagy Csaba | 2 hozzászólás

Talán ez a két kérdés merül fel legtöbbünkben az előző nagy sikert aratott Titanic című film után. De miről is szól a film folytatása?

cikkhez kapcsolódó kép

Miután Jack (Leornado Di Caprio), elmerül a jeges vízben – a többiekkel ellentétben – megfagy teste, és tökéletesen konzerválódik. Évtizedek telnek el, mikor egy kutató csoport rátalál a jégbe fagyott csodára. Valószínűleg, mindenki legnagyobb meglepetésére, Jack az olvasztás után életre kel. Azonban főszereplőnk nem is sejti, hogy mennyit is írunk és megszökik a laboratóriumból, hogy megtalálja szerelmét, Rose-t (Kate Winslet). Ekkor veszi kezdetét az üldözés. Jack halott szerelmét keresi, míg a kormány a már halottnak nyílvánított Jack-et.

Nyáron mindent megtudhatunk a fagyástól, egészen az olvadásig. Persze vannak, amik nem változnak, hiszen a jó „öreg” Celine Dion - My Heart Will Go On című dal állítólag csak mixként fog felhangozni a filmben. Valószínűleg ez is fagyott.

Szólj hozzá Te is!

2
Nocsi kis képe = avatarja Nocsi (nocsi), 2007. 02. 11. 18:41
válasz erre az üzenetre

titanic 2, a vizihullák hányódásai

1
Marcell kis képe = avatarja Marcell (kovacsm), 2007. 02. 02. 14:26
válasz erre az üzenetre

Az előzetesek kamuk!! Csak össze vannak vágva, de nem lesz film! még jó...

« előző1 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Match a Hottie!
» játékajánló: Match a Hottie!
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!
Fatal error: Call to undefined function mokamerce() in /var/www/clients/client220/web1130/web/public_html/index.php on line 275