Idén nem lesz Budapest Parádé

SZ?RAKOZ?S szerző: graffiti | 10 hozzászólás

2007. augusztusának utolsó hétvégéjén ismét a Népstadion Kert ad otthont a legnagyobb hazai elektronikus zenei fesztiválnak. A Budapest Parádé Bónuszt azonban az idei évtől már nem előzi meg a kamionos konvoj.

cikkhez kapcsolódó kép

Hét éve már, hogy először robogtak keresztül a főváros közepén a Budapest Parádé kamionjai, felvonultatva a hazai kulturális élet több jeles képviselőjét. A nyárzáró eseményre évről – évre többen voltak kíváncsiak, s alig pár év alatt – itthonról és külföldről egyaránt - már félmilliós tömeg táncolt együtt kedvenceivel az Andrássy úton és a Hősök terén. Ahogy teltek az évek, a Parádé közönsége egyre több világsztárt köszönthetett a mozgó színpadokon, azonban a szervezőkben felmerült a programok színesítésének igénye. Ezért 2006-ban a korábbiaknál is több karneváli elemmel bővült a felvonulás, s 2007-re még színvonalasabb, még több nemzetközi sztárt és még változatosabb programokat felvonultató Parádét terveztek. Ez a terv azonban olyan költségvetést igényelne, melyhez a szükséges pénzügyi háttér nem áll rendelkezésre. Így a Parádé – mely ingyenes rendezvény lévén csak a szponzoroktól származó bevételekre hagyatkozhat – az idei évtől elmarad.
A szervezők az idei nyártól Budapest Parádé helyett az eddig is népszerű és sikeres záróesemény, a Bónusz további fejlesztésére helyezik a hangsúlyt.

A Népstadion Kertben megrendezésre kerülő Budapest Parádé Bónusz, az évenkénti 25 ezres nézőszámával az ország legnagyobb elektronikus zenei fesztiválja számos elemet átvesz a tervezett Parádé programjaiból. Így augusztus végén a korábbinál is nagyobb programkínálattal, a nemzetközi elektronikus-zenei szcéna legnevesebb előadóival várja törzsközönségét és az új látogatóit egy parádés nyárzáró partira négy csarnokokban, egy helyen, augusztus 25-én.

Szólj hozzá Te is!

10
Judy, 2007. 08. 20. 16:32
válasz erre az üzenetre

Ez valóban igazságtalan,mert ha meleg felvonulásra volt pénz,akkor erre miért nincs?Arra csak bizonyos emberek tudtak elmenni szórakozni,ide viszont minden stílus képviselője eljöhetne.Nagyon sajnálom, hogy elmaradnak a kamionok,mert az egésznek az volt a bevezetője,és annélkül nem teljes a buli.

9
oláh gyerek, 2007. 08. 09. 11:05
válasz erre az üzenetre

igaza van a jánynak!!hogy a parádé szervezőinek tegyem a szájába a faszom!!!!!![

8
jány, 2007. 08. 09. 11:02
válasz erre az üzenetre

hogy rothaggyatok meg!!!!!! m ik a gecié nem lesz parádééé??hogy fojjon ki a szemetek,az fojjon ki!!!!!!!!

7
dajen, 2007. 08. 07. 17:24
válasz erre az üzenetre

ha a buzik vonultak akkor akkor mi is

6
Boszi, 2007. 01. 31. 20:43
válasz erre az üzenetre

Nem is értem miért stoppolják le a dolgot.
Pedig a "Budapest egy liberális város" imidzsbe beleillik.
Vajon az elvtársak a melegfelvonulást is leállítják?!

5
kon, 2007. 01. 27. 14:20
válasz erre az üzenetre

Nem hiszem el, hogy az év eggyik legnagyobb partyját meg kellett szüntettni!

Sok csíra!!!

4
Nocsi kis képe = avatarja Nocsi (nocsi), 2007. 01. 26. 11:56
válasz erre az üzenetre

Én a diszkót naggyon utálom, úgyhogy egyfelől örülök, de ha tényleg kezdett megjavulni, meg karneválosodni a Parádé, akkor viszont tényleg rossz. Összevissza itt minden.........

3
YO!arc.csaj, 2007. 01. 24. 17:21
válasz erre az üzenetre

Marcell teljes mértékben egyetértek! nem vagyok diszkos tavaly undergroundot hallgatok 2006ban volt, élveztem..És tényleg a lényeg a kamionokban volt... áhh de mind1... bekaphatják

2
Marcell kis képe = avatarja Marcell (kovacsm), 2007. 01. 24. 15:23
válasz erre az üzenetre

Volt egy rendezvény, ami sikeres volt - jó, persze éppen kinél..

Volt aki imádta, volt aki utálta, megoszlottak a vélemények. Mégis évről évre egyre többen mentek ki és mondták azt, hogy igen, ez jó. Tavaly már nem csak diszkó zene volt, hanem mindenféle kommersz, trendi dolog is: brazil zene, zászlódobálók stbstb. Kezdett kialakulni valami karnevál jellegű valami, amire már a más (pl rockosabb) hangzásvilágot kedvelők is kimerészkedhettek, hiszen volt pl rock kamion, hiphop kamion, voltak színpadok, ott voltak nem diszkós zenekarok, volt Belga is, annak aki szereti, szóval kezdett egy nagyobb réteget megmozgatni. És ez egy üde színfolt volt sztem.

Valahogy olyan deja vu érzésem van, legutoljára a Sportsziget fizetőssé tétele, majd megszüntetése volt ilyen mozzanat. Az is egy jó rendezvény volt, felhívta a figyelmet a sportra... a Parádé is kezdte hozni azt az érzést, amit Rio de Janeiro-ban gyakran van.

Most meg vége. Miről is szól ez az egész megint? A sajtónyilatkozatban nagyon szépen megfogalmazták megint... A Bónusz egy fizetős rendezvény, 4-5000/fő, amire én sosem mentem, mert nem érdekelt. Az egy buli, ilyenre bármelyik másik pénteken elmehet bárki, abban nincs semmi extra. A parádéban a kamionozás volt a lényeg, az utcai vonulás, hogy mindenkin hülye maskarák voltak, hogy fújták a habot az arcunkba, sütött a nap és nem egy zárt szórakozóhelyen volt...

Tehát maga a karnevál jelleg, amit most elvesznek és kapunk helyette egy újabb profitorientált, elSzigetelt rendezvényt, ahova a diszkósokon kívül megint nem fognak mások járni (köztük pl én se). Köszönjük, b*sszátok meg.

1
Marcell kis képe = avatarja Marcell (kovacsm), 2007. 01. 24. 15:06
válasz erre az üzenetre

A sajtónyilatkozat lényege röviden: "Átbaszunk, de ez nektek jó, mert mi azt mondjuk"!

« előző1 következő »
kapcsolodó cikkek

Hegyalja - aki volt már, visszavágyik

Aki egyszer már járt Hegyalján, az mindig visszavágyik. A nyüzsgő kis ...

Három az egyben: parádé, fesztivál, karnevál

Új arculattal és a korábbinál is változatosabb programokkal várja láto...

Csak egy nap van...

Szombat délután elég nehezen lehetett közlekedni autóval és tömegközle...

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Motoros ügyességi
» játékajánló: Motoros ügyességi
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!