Na, tudod hol szórakozz! - Esti körkép

SZ?RAKOZ?S szerző: helter-skelter | 0 hozzászólás

Ha vége a sulinak, ha a lecke kész, és ha az iskolatáskában is ott hever már a kakaóscsiga a tolltartó társaságában, felmerül a kérdés: mit csináljak, találkozzam a barátaimmal, na de hol? Helyek Gödöllőn.

cikkhez kapcsolódó kép

Katlan

A nevéből mindenki egy zsúfolt, füstös helyre asszociál, pedig az egyetemi kollégium alagsorábab létesült klub sok helyben bővelkedik, dohányozni pedig tilos! A kerthelysége is meglehetősen nagyra sikeredett, az árai viszont diákbarátnak nevezhetőek. A biliárd- és csocsóasztalok mellett egy bowlingpálya is található itt, amelyen akár tízen is próbára tehetik ügyességüket.

Értékelés (/10):
Kényelem: 4
Kiszolgálás: 6
Szórakozási lehetőség: 9


Hamvay Café

A városközpontban található mindenki által jól ismert kávézó. A helységei igen tágasak, egy nagyobb 8-10 fős társaság is kényelmesen elfér. Pozitívum, h. számtalan (alkoholmentes!) koktélból válogathatsz. Negatívum, hogy semmilyen száraztápot (értsd szendvicset, pizzát, stb) sem árulnak, így a viszonylag magas árak mellett könnyen éhen maradsz.

Értékelés (/10):
Kényelem: 8
Kiszolgálás: 6
Szórakozási lehetőség: 4


Trafó Club

A palotakerti szórakozóhely sokak kedvence, mely elsősorban a városunkba látogató zenekarok fellépéseinek köszönheti jóhírét. Elnézve a műsorfüzetet, sajnos meg kell jegyezni, hogy a téli pogram elég szegényes élőzenei élményt fog nyújtani, ellenben a disco és a funky kedvelői a péntek ill. szombat estéiket jószívvel tölthetik a HÉV e hangos tratóházában.

Értékelés (/10):
Kényelem: 7
Kiszolgálás: 6
Szórakozási lehetőség: 9


Természetesen az általam ajánlott helyek kiválasztása és jellemzése teljesen szubjektív módon történt, ezért akinek más véleménye vagy egyéb tippje van, kérem ossza meg velünk!

Szólj hozzá Te is!

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
On the run
» játékajánló: On the run
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!