Hungarikum a Pecsában

SZÓRAKOZÁS szerző: graffiti | 0 hozzászólás

Az elektro-ethno műfajt képviselő Fonogram díjas zenekar (2004-ben az év legjobb World Music Albuma) első debütáló lemeze után a rajongók legnagyobb örömére most új albummal jelentkezik!

cikkhez kapcsolódó kép

Lepe és Jorgosz két éves munkájának eredménye a mostani lemez, a fiúktól megszokott energikus, robbanékony hangvételű, melyen a zeneszerző/producer páros a legmodernebb formába öntötte a balkán minden tájáról egybegyűjtött dalokat. A lemez olyan meglepetéseket tartogat, mint az „Azt gondoltam eső esik” c. dal, melyen Kovács Nóri népdalénekes mellett közreműködik a Transglobal Underground (TGU, London) a világzene egyik legjelentősebb képviselője. Emellett a „Szomorú Blues” c. dal, ami Dobos Tamás (divatfotós, a Balkan Fanatik több klipjének operatőr-rendezője) és Lepe tolmácsolásában hangzik el.

A rap-betéteket a fiatal, lázadó Rise FM és a szexi MC Jammin' követték el, a népdalokat Kovács Nóri, Avedikian Viktória valamint Felvidéki Eszter keltik csodálatosan életre.
Az Enhanced CD a zenekar új videóklipjét és fotógalériát tartalmaz.

A koncert nem egy hagyományos Balkan Fanatik buli, mert extra meglepetések is várják a nézőket. Az együttes mottójához híven lesz fergeteges rap, tánc, fényjáték (break, néptánc, és modern táncosok, multimédia show), fellépnek a lemezen szereplő népzenészek és énekesek, valamint sztárvendégként fellép a Transglobal Underground három tagja, Hamid ManTu, Rav Neyyar és Sheema Mukherjee.

A koncert különlegessége, hogy miután a stúdióban a két zenekar együtt dolgozott egy-egy közös dal erejéig, ezeket itt hallhatja először a nagyközönség. A koncert során a Balkan Fanatik – Transglobal Underground blokkban elhangzik többek között az „Azt gondoltam eső esik”, valamint a készülő új TGU lemezről a Moonshout című dal.

Szólj hozzá Te is!

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Syobon Action! (Cat Mario)
» játékajánló: Syobon Action! (Cat Mario)
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld! szavazás 1-reszavazás 2-reszavazás 3-reszavazás 4-reszavazás 5-re
» tovább
Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem © 2007 Minden jog fenntartva!