Az igazi szerelemnek még az idő sem szab határt

SZ?RAKOZ?S szerző: Horváth Tímea | 0 hozzászólás

Két ember, aki keresi a helyét a világban. Mindketten szeretnék megtalálni a boldogságot, de ez eddig nem sikerült egyiküknek sem. Egy napon tudomást szereznek egymásról, méghozzá a tóparti ház postaládáján keresztül. Elkezdenek levelezni, ám ezután érdekes fordulatot vesz a történet. Ház a tónál - filmajánló.

cikkhez kapcsolódó kép

Dr. Kate Forster (Sandra Bullock) érzi, hogy változtatnia kell, így munkát vállal egy chicagói kórházban. Egy idillikus hangulatú tóparti házat hagy ott a nyüzsgő város miatt. Az elszakadás nem könnyű, hiszen ez volt az a hely, ahol a fiatal doktornő igazán önmagára talált, és jól érezte magát. Kate egy üzenetet hagy a postaládában, melyben kéri a következő lakót, hogy továbbítsa leveleit az új címére, valamint közli vele, hogy a festett mancsnyomok már akkor is ott voltak, mikor ő beköltözött.

A következő bérlő egy fiatal, de megviselt építész érkezésekor meglepődve olvassa a levelet, hiszen a ház elhanyagolt, poros, mancsnyomok pedig sehol sincsenek. Alex azért jött ide, mert nyugalomra vágyott, és elhatározza hogy megszépíti az apja által tervezett házat. Egészen addig nem is veszi figyelembe a levelet, amíg pár nap múlva egy kóbor kutya a festéken átfutva a bejárati ajtó felé iramodva pont ott hagy nyomokat, ahol Kate megírta. Alex levelet küld a nőnek, melyben leírja hogy ő a ház első bérlője, valamint hogy nem érti, honnan tudhatott a nyomokról. Kate azt hiszi, a férfi csak tréfál vele, és megkérdezi, hogy milyen napot írnak náluk. „2004. április 14.” - jön a válasz. „Nem – írja Kate – 2006. április 14.” Ugyanaz a nap, de kétévnyi különbség.

Kate és Alex folytatja a levelezést, és alig hiszik el, hogy két év van köztük. Szép lassan kezdik megismerni egymást, és rájönnek, hogy nagyon sok közös vonásuk van, mindketten sokat csalódtak, és új kezdet előtt állnak. A két ember már minden szabadidejében leveleket ír, egyre többet elárulnak egymásnak, egészen addig, míg látatlanul egymásba szeretnek. Létezhet ilyen őszinte szerelem látatlanul? Van esély arra, hogy valaha is találkoznak?

Sandra Bullock és Keanu Reeves tizenkét év után ismét egy filmben szerepel. A Féktelenül sikere után ismét bizonyították, hogy összeillő párt alkotnak a vásznon. Akit érdekel, hogy a két szerelmes, akit az idő választ szét végleg egymásra talál-e, ne habozzon: nézze meg a filmet!

Szólj hozzá Te is!

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
MotherLoad
» játékajánló: MotherLoad
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!