Megkezdődött a Hegyalja Fesztivál

SZÓRAKOZÁS szerző: graffiti | 0 hozzászólás

Fergeteges hangulatú koncertekkel és partikkal kezdődött meg szerdán a Hegyalja Fesztivál a Tokaj tőszomszédságában található rakamazi Tisza-kempingben. Bár a délutáni szélvihar okozott némi fennakadást, mindenki ura maradt a helyzetnek.

cikkhez kapcsolódó kép

A vihar nagyságrendjére jellemző, hogy több környező településen komoly károk keletkeztek. A legnagyobb kihívást azonban az a mintegy tízperces áramszünet jelentette, mely az esti órákban borította sötétségbe a fesztivál területét. A több ezres tömeg megőrizte higgadtságát, így mire a fesztivál, illetve az áramszolgáltató társaság szakemberei helyreállították a vihar okozta kiesést, minden a megszokott rendben folyt tovább.

A Hegyalja második napján immár az összes színpadon programok várják a fesztiválozókat. A nagyszínpadon olyan hazai sztárok lépnek fel, mint a Tankcsapda, a Kispál és a Borz, illetve a Belga. Ugyancsak a csütörtöki nap fellépője az Anima Sound System, a Zagar, illetve a brit elektronikus tánczenei ikon, a Radio Slave és Paul Woolford, Deák Bill Gyula, Varga Zsuzsa, Ladánybene 27 és a holland hardcore Born From Pain. Ezen túl az egyik programhelyszínen tribute zenekarok idézik fel példaképeik muzsikáját, de unplugged koncertek is színesítik a kínálatot.

A Zöld Színpadon is csütörtökön kezdődnek a beszélgetések, a mai vendégek egyebek közt: Aradi Csaba, Kathi Attila és Pajor Tamás.

Szólj hozzá Te is!

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Mortal Szombat
» játékajánló: Mortal Szombat
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!
Fatal error: Call to undefined function mokamerce() in /var/www/clients/client220/web1130/web/public_html/index.php on line 275