Megkezdődött a Hegyalja Fesztivál

SZÓRAKOZÁS szerző: graffiti | 0 hozzászólás

Fergeteges hangulatú koncertekkel és partikkal kezdődött meg szerdán a Hegyalja Fesztivál a Tokaj tőszomszédságában található rakamazi Tisza-kempingben. Bár a délutáni szélvihar okozott némi fennakadást, mindenki ura maradt a helyzetnek.

cikkhez kapcsolódó kép

A vihar nagyságrendjére jellemző, hogy több környező településen komoly károk keletkeztek. A legnagyobb kihívást azonban az a mintegy tízperces áramszünet jelentette, mely az esti órákban borította sötétségbe a fesztivál területét. A több ezres tömeg megőrizte higgadtságát, így mire a fesztivál, illetve az áramszolgáltató társaság szakemberei helyreállították a vihar okozta kiesést, minden a megszokott rendben folyt tovább.

A Hegyalja második napján immár az összes színpadon programok várják a fesztiválozókat. A nagyszínpadon olyan hazai sztárok lépnek fel, mint a Tankcsapda, a Kispál és a Borz, illetve a Belga. Ugyancsak a csütörtöki nap fellépője az Anima Sound System, a Zagar, illetve a brit elektronikus tánczenei ikon, a Radio Slave és Paul Woolford, Deák Bill Gyula, Varga Zsuzsa, Ladánybene 27 és a holland hardcore Born From Pain. Ezen túl az egyik programhelyszínen tribute zenekarok idézik fel példaképeik muzsikáját, de unplugged koncertek is színesítik a kínálatot.

A Zöld Színpadon is csütörtökön kezdődnek a beszélgetések, a mai vendégek egyebek közt: Aradi Csaba, Kathi Attila és Pajor Tamás.

Szólj hozzá Te is!

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Mortal Szombat
» játékajánló: Mortal Szombat
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld! szavazás 1-reszavazás 2-reszavazás 3-reszavazás 4-reszavazás 5-re
» tovább
Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem © 2007 Minden jog fenntartva!