Wan2: a sár ellenére is fergeteges bulik

SZÓRAKOZÁS szerző: Graffiti | 0 hozzászólás

Az időjárás az idén sem volt túl kegyes a Wan2 Fesztivál szervezőihez és vendégeihez: péntek délután tekintélyes mennyiségű csapadék nehezítette meg az önfeledt kulturális és közösségi élményt. A rendezvénynek helyt adó mezőtúri strand átmenetileg sártengerré változott, azonban a szervezők folyamatosan gondoskodnak a terület helyreállításáról.

cikkhez kapcsolódó kép

A fesztivált szervező Delta Fest műszaki szakemberei nagy mennyiségű fűrészporral és faforgáccsal szórják a fesztivál területét, szombat reggelig tizenkét teherautónyi, illetve 200 zsáknyi faipari melléktermék került a felázott talajba.

A programok a külső körülmények ellenére sikeresen lezajlottak, különösen a nagyszínpadon játszó Agnostic Front-, Tankcsapda- és Apocalyptica-koncertek mozgattak meg több ezer nézőt, de a Multi Caféban játszó Hiperkarma és Quimby is sok nézőt vonzott és természetesen az EZ Rollers produkciója is telt ház mellett zajlott.

A fellépő külföldi zenekarok is elégedetten utaztak haza Mezőtúrról, hiszen ízelítőt kaptak a magyaros vendégszeretetből: a színfalak mögött ugyanis igazi alföldi bográcsost kóstolhattak, ami mindenkinek megnyerte tetszését, még az étkezés szempontjából egyébként óvatos amerikaiaknak, az Agnostic Front tagjainak is ízlett a pörkölt.

A pénteki nap azért is emlékezetes marad a New York-i hardcore csapatnak, mert a frontember, Roger Miret Mezőtúron ünnepelte 42. születésnapját, az ünnepi tortáról a fesztivál szervezői gondoskodtak.

A zárónap hasonlóan erősnek ígérkezik az összes programhelyszínen: a nagyszínpadon a Depresszió és a Paradise Lost, a Caféban Titusz és a Carbonfools, a Colorstar, valamint Naga, Kevin, Blim és Tayo gondoskodik a jó hangulatról. A Pepsi Színpad sztárjai ma este: Heaven Street Seven, Kowalsky Meg a Vega, Eleven Hold, a Malátabárban pedig a vb-közvetítés a fő attrakció, illetve unplugged-koncertek szórakoztatják a fesztivál látogatóit.

Szólj hozzá Te is!

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Flash Strike
» játékajánló: Flash Strike
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!