Programok a hétvégére

SZÓRAKOZÁS szerző: Graffiti | 0 hozzászólás

Egy nyár végi hétvégén, ha éppen nem a Balatonon vagy (vagy éppen nem cikket írsz!), akkor találhatsz magadnak más programot is. Íme, néhány ízelítő a nyár hatalmas kínálatából!

cikkhez kapcsolódó kép

Aki nem tud magával mit kezdeni a hétvégén, nem jutott le a Balcsira, annak éppen elég más jellegű programot kínálnak a nagyobb városokban.

Az egri várban például megtekinthető a díszőrségváltás. Az őrök magyar katonai ruhában, meghatározott koreográfiával várják az érdeklődőket. Óránként történik meg a csere, sőt egy nap kétszer még ágyúlövéssel is megspékelik a látványosságot.

Akiket viszont jobban érdekelnek az építészettel kapcsolatos dolgok, akkor ők Szentendrén töltik a hétvégét. Ott ugyanis Építészeti Fesztivált tartanak, ahol helybéli munkások vezetik be a vállalkozó kedvűeket a különféle munkák rejtelmeibe. Az építőanyagot forgalmazó cégek is kitelepülnek, és hasznos tanácsokat osztogatnak. Aki könyvtárát is bővíteni szeretné, akkor a szakkönyvvásárban ezt meg is teheti. És hogy a gyerekek se maradjanak program nélkül, nekik makettkészítéssel kedveskednek a szervezők.

Szolnokon pedig a kultúráé, a zenéé és a sporté a főszerep. Idén első ízben rendezik meg a Szolnoki Tiszavirág Fesztivált. A színvonal nagyon magas: lesz légi parádé, borkóstolás, mesterségek parkja, kézműves sátor és még ehhez hasonló programok. A jó zenéről pedig többek között Koós János, Somló Tamás, Szabó Leslie, Roy és Ádám és a Dolly Roll gondoskodik.

A keményebb zenét szeretők viszont biztosan Mezőtúrra látogatnak, a WAN 2 fesztiválra. Itt számos magyar zenekar mellett (Pokolgép, Tankcsapda, Depresszió) fellép a finn Apocalyptica is.


További információk itt:
- Építészeti Fesztivál
- I. Szolnoki Tiszavirág Fesztivál
- WAN 2 Fesztivál
-
Díszőrségváltás

Szólj hozzá Te is!

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
MotherLoad
» játékajánló: MotherLoad
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!
Fatal error: Call to undefined function mokamerce() in /var/www/clients/client220/web1130/web/public_html/index.php on line 275