Világsztárok kis hazánkban

SZ?RAKOZ?S szerző: Adri | 2 hozzászólás

Idén nyáron is bővelkedhetünk jobbnál jobb koncertekben, hiszen számos világsztár látogat el hazánkba. De az ismert előadók mellett magyar hírességek is koncerteznek az elkövetkezendő két hónapban.

cikkhez kapcsolódó kép

A sort a Korn nyitja, akik június 27-én a Petőfi Csarnokban adnak koncertet a keményebb zene kedvelőinek. Őket követi Hot Jazz Band, akik a jazzet szeretőknek játszanak a Városmajorban 28-án.

Mégis júliusban jön a legtöbb külföldi sztár a fővárosba, hiszen Billy Idol fellépését (július 13.) Eric Clapton (július 18.) és Robbie Williams (július 21.) követi. Jegyeket már csak elvétve lehet kapni, de az ügyesebbek még juthatnak néhány belépőhöz.

Augusztusban vendégünk lesz a Whitesnake (augusztus 1.) és a TOTO, akik szintén a PeCsa-ban várják rajongóikat. A nyarat az immár szokássá vált nagy Fenyő Miklós koncert zárja a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

Akiket viszont érdekel még a színház vagy a musical, azok is találnak maguknak programot. A legtöbb darabnak a budapesti Városmajori színpad ad otthont. Látható lesz A padlás, a Hegedűs a háztetőn, A muzsika hangjai és a Valahol Európában is.

Bővebb információ:
- Ticket Express
- Ticket Pro

Szólj hozzá Te is!

2
mee, 2006. 12. 18. 16:04
válasz erre az üzenetre

1
Boszi, 2006. 06. 26. 00:11
válasz erre az üzenetre

Valahol Európában Valahol Európában Valahol Európában... Meg meg meg Rudolf a Szabadtérin!!!!
(nem őrültem meg)

« előző1 következő »
kapcsolodó cikkek

Volt Fesztivál 2010 - Sopronban a helyed!

Ha még nem tudod, hol töltsd a hónap utolsó és július első napjait, ha...

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
McDonald's
» játékajánló: McDonald's
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!