Szabó Leslie operát akart írni

SZÓRAKOZÁS szerző: Péter Gergő | 6 hozzászólás

A Megasztár első szériájának döntőse hegedült, szolfézsra járt és operát akart írni pályája elején. Hét évig breaktáncos volt, ám a kitérő után újra visszanyúlt gitárjához, majd megmutatta magát a Megasztárban is.

cikkhez kapcsolódó kép

- Amikor fiatal voltál, miről álmodoztál? Mindig is sztár akartál lenni?
- Megmondom őszintén, én olyan csodabogár vagyok, aki tényleg tudta, hogy sztár akar lenni. Csak azt nem tudtam, hogy milyen műfajban. Eredetileg hegedültem nyolc évig. Amikor megkaptam az első hangszert a kezembe a szolfézs-előkészítő után, rögtön operát akartam írni. De aztán rájöttem, hogy ez nem megy olyan könnyen. Aztán később megismerkedtem a gitárral, a zongorával és a könnyűzenével.

- És innentől kezdve végig építetted zenei pályafutásod?
- Nem, mert volt egy nagy kitérőm tizenöt éves koromban. Akkor hét évig breaktáncos voltam, úgyhogy egy kicsit más zenei irányba mentem el, és csak később kanyarodtam vissza a gitárhoz.

- Az első zenekarod hogy alakult?
- Húszéves korom tájékán lehetett az első zenekarom. Bár még a tánc korszakban is az volt, hogy saját zenére szerettem volna táncolni, csak ez a lehetőség akkor nem adatott meg.

- Mennyire volt nehéz elindulni?
- Azt mondták nekem, hogy az könnyen megy, hogy fogod a gitárt, és lemész az utcára zenélni. Huszonegy évesen megismertem Roy Jonest, aztán összejárogattunk, énekelgettünk. Ő is gitározott. A barátaink unszoltak minket, hogy kiállhatnánk a zenénkkel. Mi kimentünk nulla önbizalommal, fél napot sétálgattunk a megfelelő helyet keresve, de nem mertünk leülni sehová.

- Hogy látod, egy mai fiatalokból álló zenekarnak mennyire nehéz elindulni?
- Igazából nem tudom, hogy melyik korszakban nehezebb: a régiben vagy a mostaniban… Bizonyos zenekaroknak régen jobb volt, bizonyos zenekaroknak nem. Ez mindig nehéz. A legrosszabb közhely, hogy könnyű sztárnak lenni. Ez nem igaz. Nem olyan ez a szakma, mint amilyennek megálmodta az ember, amikor kezébe vette az első gitárt. Akkor még az szívből rock ’n roll volt. De most már hatalmas érdekek mennek. Leginkább nem is a zenészek, hanem a műsorszervezők között. Döbbenet, hogy ki milyen szinten fogja a másikat.

- Említetted, hogy másmilyen, mint amilyennek képzelted a zenei világot. De ez miben nyilvánul meg? Volt valami konkrét eset, amikor nagyot csalódtál?
- Igen, bár a műsor nevét nem fogom mondani. Nem tudom, hogy mi jöhetett le a tévén keresztül, de ekkora bolondokházát és ekkora amatőrizmust több milliós költségvetéssel én még nem éltem át.

- Általában kimondod a médiában azt, amit gondolsz. Volt már ebből problémád?
- Nem, eddig még nem volt. Annyira durvákat nem mondok, hogy megbántsam az embereket, csak próbálom felnyitni a szemüket.

Kapcsolódó:
- Szabó Leslie honlapja
- Megasztár. Nézed? Hallgatod? Bejön?

Szólj hozzá Te is!

6
darkság, 2007. 01. 24. 13:52
válasz erre az üzenetre

Hány irományod van Geri?

5
Évi, 2006. 06. 12. 09:44
válasz erre az üzenetre

Nagyin jól csinálja!!! Jaj csak lene már október és jönne az új lemez!!!!!

4
Adri kis képe = avatarja Adri (adrienn), 2006. 06. 08. 21:24
válasz erre az üzenetre

Köszi, Peti! Mernél ellenkezni!

3
Boki kis képe = avatarja Boki (boki), 2006. 06. 08. 20:59
válasz erre az üzenetre

Igazolom

2
Adri kis képe = avatarja Adri (adrienn), 2006. 06. 08. 20:49
válasz erre az üzenetre

És nagyon jófej is!

1
::iksz::, 2006. 06. 08. 20:22
válasz erre az üzenetre

Jól csinálja a srác!!!
Nekem tetszik a zenéje!

« előző1 következő »
kapcsolodó cikkek

Dedikált KISS gitár 1 Ft-ért - újabb "Vatera Vera" akció

A tévéből ismert Vera igazi zenei különlegességgel rukkol elő november...

Olimpia és fesztivál Gödöllőn!

Gödöllői fiatalok harmadszor is szeretnének fesztiválhangulatot teremt...

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Bloxorz
» játékajánló: Bloxorz
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!