Nokia Trends a Műcsarnokban

SZÓRAKOZÁS szerző: Graffiti | 0 hozzászólás

Idén nyáron hozzánk is megérkezik a Dél-Amerikából indult hatalmas multimédiás zenei fesztivál, a Nokia Trends. Június 10-én a Műcsarnokban a külföldi sztárok, Tiga, Timo Maas és Roisin Murphy mellett a hazai kedvencek is felsorakoznak.

cikkhez kapcsolódó kép

Ott lesz az Anima Sound System, Karányi, Varga Zsuzsa és a Stoptonic és a CH.I.P. A Nokia Trends fő üzenete, hogy a mai világban a mobilitás és a zene nem különálló irányok, de szorosan összefonódnak. A Nokia Trends nemcsak zenei fesztivál, de különös hangsúlyt helyez a mobilitásra és a multimédiára is.

A világszerte rendezett bulik alkalmával a mobil jegyvásárlás, az sms-ben kapott mobiljegy-felismerő beléptetés mellett, a helyszínen is bárki megismerkedhet a legújabb multimédiás, zenetelefonokkal, a Nokia 3250-nel és a Nokia N91-gyel. A hangulat fokozása érdekében pedig a világ legjobb VJ-i gondoskodnak a felejthetetlen vizuális élményről.

Kapcsolódó:
- Fellépők, fotók, életrajzok, infók

Szólj hozzá Te is!

kapcsolodó cikkek

Dedikált KISS gitár 1 Ft-ért - újabb "Vatera Vera" akció

A tévéből ismert Vera igazi zenei különlegességgel rukkol elő november...

Jön a vadiúj őrület: projector a mobilon

'96-'97 magasságában - hú, de rég volt - azon vitatkoztam eg...

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
MotherLoad
» játékajánló: MotherLoad
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!
Fatal error: Call to undefined function mokamerce() in /var/www/clients/client220/web1130/web/public_html/index.php on line 275