Acél, Pogó, Maláta: WAN2 fesztivál

SZÓRAKOZÁS szerző: geri_g | 0 hozzászólás

Vajon június 28. és július 2. között mit rejt Mezőtúr? Igen, egy hatalmas metálbulit, ahol folyik a sör és a leghardabb zenéket hallhatod. Ha szereted az igényes metál és rock zenét és birod a jó fesztiválokat: ezt neked találták ki.

cikkhez kapcsolódó kép

Ebben az évben is megrendezésre kerül Magyarország talán legtökösebb fesztiválja, a WAN2 fesztivál. A közel 100 fellépő között a legnagyobb metálbandák vannak, de a kicsit populárisabb műfajokat kedvelő tagok is megtalálják, amit keresnek, mert a Pepsi-max színpad Magyarország legkedveltebb alternatív, és modern-rock zenekarait vonultatja fel 6 helyszínen, a Viva színpad a világhíres trash- és new-metál zenekaroké.

Az esemény több éve megrendezésre kerül és már egy párszor volt szerencsém ott lenni: őrületes buli, rengeteg szórakozási lehetőség. Többek között fellép a gothic metal leghíresebb angol bandája, a Paradise Lost, a finn csellós metálzenekar, az Apocalyptica , a Német Edguy, és az Entombed. Más Stílusok is bőven kiveszik a részüket a programból. Ott lesz az EZ Rollers, Blim, a d&b koronázatlan királya.

Fellépők lesznek még: Tankcsapda, Depresszió, NEO, Kispál és a Borz, Black-Out. A Pepsi-Max színpad is sok fellpőt igér kicsit lightosabb stílusban többek között: Eleven Hold, Kowalsky Mega Vega,Heaven Street Seven, Ladánybene 27… Nézzetek ki az eseményre, mert megéri!!! A Graffiti.hu ott lesz.

Kapcsolódó
- A fesztivál honlapja

Szólj hozzá Te is!

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Moonshadow
» játékajánló: Moonshadow
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!