Ha hamuvá válnak a füzetek, a part szabad

SZ?RAKOZ?S szerző: Saci | 0 hozzászólás

Közeleg a nyár, lassan lekerülnek a vállakról a táskák, és talán a lángoló füzeteink és az apróra tépett tankönyveink felett megfogalmazódik bennünk a kérdés: hogyan tovább? Nem akarok senkit ebben a céltalanságban hagyni, ezért fontosnak érzem, hogy írjak egy olyan eseményről, ami garantáltan értelmet ad, nem csak az idei, de az elkövetkező nyaraidnak is.

cikkhez kapcsolódó kép

Ez az a hely, ahol a part szabad: a Hegyalja fesztivál. Sajnos a többi fesztiválhoz képest ritkábban hallunk róla, pedig sok szempontból jobb befektetés, mint a nagyobb, hasonló fesztiválok. Ha anyagiasnak akarnék tűnni, fogalmazhatnék úgy, hogy többet kevesebbért. Rengeteg együttes feleannyi pénzért, mint máshol. Hogy az idei fellépők közül csak párat említsek: Tankcsapda, Depresszió, Motörhead, Belga, Kispál és a borz, Alvin, Emil rulez, Neo, Anima Sound System, Pokolgép, de ez tényleg csak a töredéke a fellépőknek!

A zene mellett persze számtalan programon vehetsz részt, nem is beszélve magáról Tokajról, ami a borán kívül a szépségéről is messze híres. Igazából pont azt a dolgot nem lehet ilyen formában átadni, ami a legfontosabb: a hangulat! Jó programok, jó zenék, jó társaság. Az érzés, hogy itt minden hozzád hasonló fiatal egy miatt van itt: hogy jól érezze magát a barátai körében... akár 35 fok van, akár térdig érő sár.

Sokan furcsa előitéletekkel néznek az efféle fesztiválokra. Úgy élnek a köztudatban, mint valami fertő vagy életveszélyes hely, ahol minden sátornál meg akarnak késelni, és a fiatalok tobzódásától hangos a környék. Elfogulatlanul mondom ezért most mindenkinek, hogy kellemesebb csalódásom még nem volt mint a tavalyi fesztiválon, amikor láttam, mennyire figyelnek az emberek biztonságára a legkisebb részletekig kimenőleg, mert egy műanyag vajazó kést sem engedtek be a területre. A társaságot pedig nem úgy jellemezném, mint egy bunkó bandát, ellenkezőleg: nekem csak pozitív élményem volt azokkal kapcsolatban, akikkel találkoztam.

Egyszóval ha már végleg hamuvá válltak a füzetek, és a tankönyvből megmaradt fecniket is elfújta a szél, vedd a hátadra immár a nagyobbik túratáskádat, és irány Tokaj!!! Ha pedig az utóbbiak sem győztek meg, katt a fesztivál oldalára!

Szólj hozzá Te is!

kapcsolodó cikkek

Íme a Hegyalja Fesztivál fellépői!

Kit a borok, kit az egyedülálló koncertek, kit a vidéki fesztiválhangu...

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Áll az alku?
» játékajánló: Áll az alku?
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!