Paranova-járvány

SZÓRAKOZÁS szerző: Péter Gergő | 21 hozzászólás

Felhívom minden zenehallgató fiatal figyelmét, hogy vigyázzon a Paranova-vírussal, mely főleg a hallószerveket támadja meg, és súlyos függési tüneteket okozhat. A vírust a Paranova zenekar terjeszti.

cikkhez kapcsolódó kép

Három napja egy ismerősöm ajánlott egy fiatal zenekart. Gondoltam miért is ne, hallgassunk bele! Ahogy megpendült az elektromos gitár húrja, az az érzésem támadt, hogy egy újabb zúzos „durr-bele-hadd-szóljon” dallam nélküli őrület lesz. Az előítéletem gyorsan elszállt. Egy perc után megtetszett, három óra múlva pedig már imádtam a zenéjüket. Nem vagyok egy olyan típus, aki gyorsan rajongóvá válik, de ez a zenekar pillanatok alatt megfertőzött.

A gitárok, a dob, a női énekhang, mind-mind a helyén van, sőt még együtt is jól hangzanak. Ahogy ők fogalmaznak, „garázs Rock’n’Roll”-t játszanak, de igazából annyira karakteres a stílusuk, hogy szerintem bűn lenne besorolni egy műfajba. Egyszerűen csak mondjunk annyit, hogy „Paranova!”.

Ahogy jobban utána olvastam a zenekarnak, azt sikerült leszűrnöm, hogy egy csapat fiatalról van szó, akik szeretnek zenélni, szeretnek adni valamit a zenéjükkel, ráadásul nagyon törekvőek, tudják, hogy mit akarnak és szeretnék vinni valamire. Nem vagyok egy parafenomén, aki a jővőbe lát, de ha a megérzéseim, nem csalnak, akkor eljön az a nap, mikor egy Paranova koncertjegy 5,000 forintba fog kerülni.

A sok beszédnek egy az alja; mindenkinek ajánlom, hogy legalább csak hallgasson bele a Paranova zenéjébe. „Egy próbát megér…” Nem?

Ahol a többet tudhatsz meg a zenekarról katt ide!

LETÖLTHETŐ SZÁMOK!
- Összevisszadal
- Nem olyan
- Kell még
- Félj vagy élj!

Szólj hozzá Te is!

1
Marcell kis képe = avatarja Marcell (kovacsm), 2006. 05. 25. 12:19
válasz erre az üzenetre

És hol lehet belehallgatni a zenéjükbe? Letölthető demókat nem igazán találtam.

« előző1 2 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Police Pursuit
» játékajánló: Police Pursuit
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!