Festival-guide 2006

SZ?RAKOZ?S szerző: Pap Geri | 0 hozzászólás

Nyakunkon a nyár: a féktelen partik, koncertek ideje. Bemutatunk neked pár jó ötletet, hogy majd te se unatkozz, mert mi biztos nem fogunk! Fesztiválok és koncertek nyáron, a Graffiti ajánlásával.

cikkhez kapcsolódó kép

A Hazai fesztiválpalettán idén is sok világhírű fellépő vár ránk, de természetesen a hazai sztárokat, zenekarokat sem fogják, ,,munka” nélkül hagyni. Lesz idén is Sziget a Rasmus-szal, Volt fesztivál a Mattafix-el, Hegyalja fesztivál a Freestylers-el , Wan2 fesztivál Apocalypticával. De ez még semmi… Ha többi fellépőre is kíváncsi vagy olvasd el a Festival-guide 2006-ot.

A Sziget idén is sok szupersztárt vonultat fel rengeteg stílusban. A fellépők között van a The Rasmus, a Scissor Sisters, a Radiohead és a Franz Ferdinand. Idén 65 000 embert várnak, de az előzetes felmérések és a tavalyi tapasztalatok alapján előfordulhat, hogy előre elfogynak a napi és hetijegyek és lehet olyan, aki lemarad a Szigetről. A Sziget augusztus 9-16-ig vár majd rád.

A VOLT Fesztivál nyitónapján egy nemzetközi sztárcsapattal is találkozhat a Sopronba látogató közönség. A Djuice-Nokia Aréna színpadán éjfél után lép színpadra a "Big City Life" című dalával Európa szerte befutott Mattafix! De a fellépők között van a THE CULT és a Fun Lovin Criminals is.

A mezőtúri WAN2 fesztivál igazi kemény dió. Ez a fesztivál a keményebb stílusok kedvelőit célozza meg fellépőivel. Akik itt lesznek többek között: Apocalyptica , Paradise Lost és még rengeted metál és hardcore banda. Egy ,,lightosabb” tagnak is nagyon bejöhet a fesztivál, mert a fellépők között például az EZ Rollers (UK) a világhírű drum&bass team, Blim(UK)-et már nem nagyon kell bemutatni a magyar közönségnek. Az elmúlt 10 évben több mint 20 alkalommal pörgette hazánkban a bakeliteket...

A Hegyalja fesztivál állítólag Magyarország leghangulatosabb rendezvénye. Tokaj-hegyaljánál nem lehetne jobb helyszínt találni neki. Itt aztán minden stílus keveredik talán azért annyira felkapott a fesztivál. Koncertet ad a Motörhead, Freestylers és a RadioSlave is.

A fesztiválokon ott lesz a Graffiti is, nyáron folyamatosan beszámolunk a legnagyobb bulikról, és interjút olvashatsz fellépő sztárokkal is. Várunk vissza!

Kapcsolódó:
- A világot jelentő deszka
- Fórum: Rock, punk
- 400 program az idei Szigeten
- EFOTT, mint még soha
- Csak egy nap van...
- Volt fesztivál

Szólj hozzá Te is!

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Kapufa
» játékajánló: Kapufa
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!