Szombaton megválasztják a legszebb egyetemistát

SZ?RAKOZ?S szerző: edupress | 2 hozzászólás

Szép és okos egyetemista hallgató hölgyek versengése és izgalmas műsor várja az érdeklődőket, akik ellátogatnak a Miss Universitas 2006 szépségversenyre május 6-án, este 20 órakor a Budapesti Kommunikációs Főiskolán.

cikkhez kapcsolódó kép

A negyedik egyetemista szépségkirálynőt koronázzák meg most szombaton az Aktív Szemeszter országos felsőoktatási magazin rendezvényén, a Miss Universitas 2006 szépségkirálynő választáson.

A csütörtök-pénteki középdöntő és egyben felkészítő napok után szombaton, május 6-án már a gálán, a Budapesti Kommunikációs Főiskola új épületében mutatkoznak be a fiatal hölgyek. A látványos szépségshow este 20 órakor kezdődik.

Még a nyitótánc előtt, a délután folyamán az egyetemista és főiskolás lányok intelligenciájukról és talpraesettségükről adhatnak tanúbizonyságot a szigorú zsűri előtt. A nagyközönség előtt utcai ruhában, gyönyörű fehérneműben és estélyi ruhában vonulnak fel. Amíg a versenyzők készülődnek, két énekesnő, Noémi és a Megasztárból ismert Pflum Orsi szórakoztatja a vendégeket, az est műsorvezetője Németh Kristóf lesz.

A rendezvény helyszíne: Budapesti Kommunikációs Főiskola, Budapest, 14. kerület, Nagy Lajos király útja 1-9.

Jegyek a helyszínen kaphatók, és elővételben a www.missuniversitas.hu oldalon rendelhetők.

Szólj hozzá Te is!

2
pam, 2006. 05. 06. 15:41
válasz erre az üzenetre

van

1
szasza, 2006. 05. 06. 09:37
válasz erre az üzenetre

helló van itt valakio?:

« előző1 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
MotherLoad
» játékajánló: MotherLoad
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!