Sztárparádé a Viva Comet-en

SZ?RAKOZ?S szerző: viva tv | 0 hozzászólás

Idén hatodik alkalommal kerül sor Magyarország legnagyobb zenei díjátadójára, a VIVA COMET-re. A tavalyinál több fényes gömböt szavazhatnak oda a nézők és a zenebarátok kedvenceiknek. A díjak pedig valóban mércéi a népszerűségnek, hiszen a közönségkedvencekhez kerülnek, a nézők szavazatai alapján.

cikkhez kapcsolódó kép

Izgalomban nem lesz hiány, és a közönségnek sem lesz egyszerű dolga, hiszen ismételten nagyszerű előadók versengnek majd az első helyezésekért. Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy felfedjük, Palcsó Tomi népszerűsége még mindig töretlen, mint ahogy Gáspár Laci fénye sem kopott meg, így természetesen ők is ott vannak a lehetséges díjazottak között. Nagy meglepetésre 2005 üstököse, Lola is belopta magát a jelöltek közé, méghozzá nem is egy, hanem rögtön két kategóriában.

Persze, az új kedvenc mellett régi ismerősöket is köszönthetünk, a Back II Black, a Crystal, vagy éppen a Kozmix mellett új színt visz a VIVA COMET háza tájára, hogy a sokáig rétegzeneként kezelt Belga zenekar rajongótábora is izzíthatja a telefonját, a szókimondó fiúk ugyanis szintén jelöléssel büszkélkedhetnek.

Az idei VIVA COMET egyik érdekessége, hogy a jelöltek között két korábbi VIVA COMETgyőztes is szerepel, így a Groovehouse és Gáspár Laci. Továbbá 2006-ban három dupla jelöléssel büszkéledhet a Belga, Yonderboi és Lola. Minden évben, így idén is nagy titok övezi a műsorvezető személyét is. Ebben az évben nem egy, hanem két pár kéz ragad mikrofont, a VIVA két népszerű műsrovezetője konferálja majd fel a produkciókat, és persze a nyerteseket. Most leleplezzük: Kisó és Geri állnak majd a reflektorfényben!

A magyar nézők április 25. - május 28. között adhatják le voksaikat a jelöltekre, a 06-81-300-166 (hívás díja: 99 Ft + Áfa hívásonként). Egy hívással az összes kategória jelöltjére leadható a szavazat.

A VIVA COMET 2006 díjátadót ezúttal új helyszínen rendezik meg, a több ezer fő befogadóképességű SYMA Csarnokban, (1143 Ifjúság útja 2., a Népstadion területén)

És hogy mennyit kell még aludnunk az Üstökösök Éjszakájáig? A nyár első napjára, június 1-ére ne legyen más programod, téged is vár a VIVA COMET!

Szólj hozzá Te is!

kapcsolodó cikkek

Ingyenes és egynapos lesz a Brand Camp

Az elmúlt évek sikerére tekintettel idén is megrendezi a Traffic Btl K...

Szívás! Kulisszatitkok az RTL új műsoráról!

Hétfőn indul a vidám sztárszivatás, Sebestyén Balázzsal és Vadon János...

Pácban a Celeb vagyok stábja

Az egyik kereskedelmi csatorna második szériás reality show-jának több...

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
A közgazdász
» játékajánló: A közgazdász
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!