Internetet életünk fontos döntéseiben

SZÓRAKOZÁS szerző: médiainfo | 0 hozzászólás

Az amerikaiak fele az Interneten keres új iskolát a gyerekének, vagy néz új lakás után, azaz életük fontos döntéseiben a net, és az azon keresztül gyorsan és olcsón elérhető információk kulcsszerepet játszanak.

cikkhez kapcsolódó kép

A fenti megállapítások egy nemrégiben napvilágra került kutatásból származnak, ami azt vizsgálta, hogy az amerikaiak milyen esetekben használják a világhálót. A megkérdezett, az Internetet rendszeresen használók majd 45%-a, azaz közel 60 millió amerikai mondta azt, hogy az Internet segített nekik komoly döntéseket meghozni.

Az pedig, hogy a net szerepe egyre komolyabb, abból derül ki, hogy ez az arány még csak 40% volt, amikor 2002-ben elvégezték ugyanezt a kutatást. A növekedéshez minden bizonnyal az is hozzájárul, hogy az elmúlt években egyre jelentősebb ütemben növekszik az Interneten keresztül elérhető információk mennyisége.

Szólj hozzá Te is!

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Mortal Szombat
» játékajánló: Mortal Szombat
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!