Ha újra itt a nyár…

SZÓRAKOZÁS szerző: sunshine | 0 hozzászólás

… akkor fesztivál fesztivál hátán. És ez így is van rendjén: ha nyár, akkor sorra jöhetnek a bulik és a zenei rendezvények. Az alábbiakban áttekintjük, hogy mire is számíthatunk 2006-ban.

cikkhez kapcsolódó kép

Május 27-én Gödöllőn kezdődik az idei fesztiválszezon, ahol ugyanis első alkalommal kerül megrendezésre a Gödöllői Könnyűzenei Fesztivál. Itt amatőr zenekarok mellett, a régióban ismert együttesek is fellépnek, továbbá sportolók, színészek, zenészek is kilátogatnak a rendezvényre.

A rockzene kedvelői a június 28. és július 2-a közötti időszakot biztosan Mezőtúron töltik a tizennegyedik WAN 2 Fesztiválon. A szervezők az idáig is megszokott színvonalat és szolgáltatásokat ígérik a látogatóknak.

Ha július 5-6-7-8 és Sopron, akkor VOLT Fesztivál. A fellépők pontos névsoráról csak április 26-án értesülhetünk, de ha minden jól megy, akkor lesznek a jazz- és a rock fellépők mellett világszerte ismert dj-k is a hűség városában.

Július 12-én kezdődik a nagy fennforgás Rakamaznál. A zenei programok mellett nagy hangsúly kapnak a civil társadalom jelenlétével és a környezetvédelemmel foglalkozó programok a Hegyalja Fesztiválon.

Ha 16-án végeztél Tokajnál, akkor 18-án irány Zamárdi és a veszprémi egyetemisták által szervezett EFOTT! Idén szeretnék meghonosítani a ska, a reggae, a hiphop és a dancehall műfajokat is. Híresebb fellépőket is keresnek, nem elképzelhetetlen, hogy a Gentleman vagy a Squerpusher formációval találod szemben magad a Roy és Ádám formáció illetve Sub Bass Monster mellett.

És a nyár legnagyobb külföldön is elismert rendezvénye a Sziget augusztus 9-től 16-ig pezsdíti fel az életet. Koncertezik majd a Hajógyári-szigeten a Cathedral, az Evergrey, a Fear Factory és még számos együttes.

További információkat itt találtok:
- www.sziget.hu

Szólj hozzá Te is!

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Síelős-ugrásos
» játékajánló: Síelős-ugrásos
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!
Fatal error: Call to undefined function mokamerce() in /var/www/clients/client220/web1130/web/public_html/index.php on line 275