Sziget 2006: 400 program, újdonságok

SZÓRAKOZÁS szerző: Graffiti | 0 hozzászólás

Tavaly már hetekkel a Sziget előtt nem lehetett hetijegyet kapni a rendezvényre és volt olyan nap, hogy a napijegyek is elfogytak.

cikkhez kapcsolódó kép

Miután idén még erősebb a program, ezzel együtt nagyobb érdeklődés is várható, a szervezők úgy döntöttek, hogy a 25 ezer db kiadható, hagyományos "ottalvós-sátrazós" hetijegy mellé további 15 ezer db olcsóbb, "hazamenős-nem sátrazós" hetijegyet is kiadnak. Ezt azok vehetik igénybe, akik nem a Szigeten oldják meg a szállásukat, de élni szeretnének a hetijegy adta kedvezményes lehetőséggel.

Az idei Sziget közel 200 külföldi sztárvendéget és naponta 150-200 különböző kulturális programot ígér, még mindig elérhető; elővételes hetijeggyel kedvezőbb - áron. Egyrészt a hagyományos ún. "ottalvós" (vagy sátrazós) hetijegy - továbbra is minden lehetőséggel együtt, ami a kempingezéshez szükséges -, elővételben május elejétől június 15-ig négy napijegy árába, azaz 24.000 forintba fog kerülni.

Június 16-tól 5 napijegy ára, azaz 30.000 forint lesz a heti beugró. Ez az ár azonban a bejáratnál – a korábbi évek gyakorlatától eltérően -, a Sziget kezdetével már nem emelkedik. Így akik későn eszmélnek – és ha addig nem fogynak el elővételben a jegyek! – a második elővételes árért vehetnek még a bejáratnál is jegyet.

Sokan vannak, akik nem a Sziget területén oldják meg a szállásukat, de minden napra találnak maguknak programot és élnek a hetijegy adta kedvezményes lehetőséggel. Ők idén először ún. „hazamenős”, azaz nem sátrazós hetijegyet vásárolhatnak. Ezt olcsóbban, elővételben június 15-ig mindössze 20.000 forintért, később 25.000 forintért lehet majd megvenni. A „hazamenős” - és az „ottalvós” - jegy is személyhez kötött, a „hazamenős” jeggyel sátrat nem lehet behozni, tehát sem sátrazási lehetőség, sem a kemping-szolgáltatás nem jár hozzá.

Miután idén a szervezők a tavalyinál több, összesen 40 ezer - sátrazós és nem-sátrazós - hetijegyet adnak ki, és a napi 65 ezer fős befogadóképesség nem változott, a naponta kiadható napijegyek száma - a tavalyi 40 ezer db helyett - idén csak 25 ezer db lesz. Az elmúlt évek tapasztalata azonban azt mutatja, hogy 25 ezer napijegy már több Sziget-napon is elkelt, azoknak tehát, akik csak egy-két napot tudnak a rendezvényre jönni, érdemes elővételben megváltani majd a napi belépőt.

Kapcsolódó:
- Koncertek idén és jövőre
- Csak egy nap van...
- Sziget – otthon!
- VOLT volt
- Fórum: Graffiti koncert

Szólj hozzá Te is!

kapcsolodó cikkek

Partik, pálmafák, tűsarok - Balaton Sound 2009

Idén nyáron már negyedik alkalommal vonzotta magához a bulizni vágyó f...

Megakoncertek a Sziget nulladik napján

A több mint 30 éves múltra visszatekintő angol Rock Against Racism (RA...

Akciós Sziget jegyek 40% kedvezménnyel!

A Snowadventure Diák- és Utazásszervező Szervezetnek és a Hallgass.hu-...

Új lemezével jön a R.E.M. a Szigetre

Az R.E.M a minap hozta nyilvánosságra európai fesztiválfellépéseit. A ...

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Advanced Ninja
» játékajánló: Advanced Ninja
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!
Fatal error: Call to undefined function mokamerce() in /var/www/clients/client220/web1130/web/public_html/index.php on line 275