Tibor vagyok, de hódítani akarok

SZÓRAKOZÁS szerző: Szendy László | 4 hozzászólás

A főbb szerepekben olyan hírességeket láthatunk, mint a szexis, gyönyörű Gregor Bernadett, napjaink egyik legnépszerűbb fiatal sztárja, Németh Kristóf és Gesztesi Károly. Filmajánló.

cikkhez kapcsolódó kép

A vígjáték producere Kálomista Gábor, kinek nevéhez több sikerfilm is kapcsolódik, így nem nehéz megjósolni, hogy az Amerikai pite és társai nyomdokain haladó tini vígjáték komoly támadást fog mérni a nézők rekeszizmaira.s érték vesztettségben én vadul hiszem, hogy újra fordul majd egyet a világ kereke”.

Fancsikai Péter játssza Tibort. 1989-ben született Budapesten, s a 2005/2006-os tanévben érettségizik az ELTE Trefort Ágoston Gyakorló Gimnáziumban. 1997-től a Földessy Margit Stúdió tanulója, itt látta meg Fonyó Gergely rendező egy előadásban, ennek alapján választotta ki Tibor szerepére.

A sajátos módon magyar pitének aposztrofált alkotás sztorija szerint egy gimis fiú (Fancsikai Péter) találkozik álmai aszonyával. A nő (Gregor Bernadett) egy kicsit idősebb, egy kicsit férjezett, egy kicsit félrelép, de sebaj - senki sem tökéletes. A lényeg, hogy ott van, látható, tapintható, sőt néha úgy tűnik kapható is, úgyhogy meg kell szerezni mindenáron. Csakhogy, ez nem is olyan egyszerű.

Nagy tervek, és még nagyobb lebőgések váltogatják egymást. Közben feltűnik egy féltékeny férj (Gesztesi Károly), egy idegesítő szerető/töritanár (Németh Kristóf), egy atyáskodó gondnok (Cserna Antal), egy félénk vízibicikli-kölcsönzős, és egy lány (Gáspár Kata), aki talán sokkal több figyelmet érdemelne, mint az "álomnő".

Szólj hozzá Te is!

4
Kriiiisz!, 2008. 11. 19. 20:10
válasz erre az üzenetre

Imadlak naon jo v !!!

3
Kriiiisz!, 2008. 11. 19. 20:10
válasz erre az üzenetre

naon kafa az a mobil

2
Kriiiisz!, 2008. 11. 19. 20:09
válasz erre az üzenetre

Imadlak naon jo v !!!

1
Kriiiisz!, 2008. 11. 19. 20:08
válasz erre az üzenetre

Imadlak naon jo v !!!

« előző1 következő »
kapcsolodó cikkek

Mégis lesz idén Moziünnep

Sokáig úgy tűnt, hogy az utóbbi években nagy sikernek örvendő Moziünne...

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Mortal Szombat
» játékajánló: Mortal Szombat
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!
Fatal error: Call to undefined function mokamerce() in /var/www/clients/client220/web1130/web/public_html/index.php on line 275