Koncertek idén és jövőre

SZ?RAKOZ?S szerző: Adri | 1 hozzászólás

Az utóbbi időben többnél-több világhírű előadó látogat el hazánkba koncertturnéja során. Az alábbiakban áttekintjük, hogy idén kik jöttek Magyarországra és hogy kikre számíthatunk a következő esztendőben.

cikkhez kapcsolódó kép

A 2005-ös év bővelkedett jobbnál-jobb zenei előadásokban. Minden stílus rajongója megtalálhatta a magának megfelelőt, hiszem a rocktól a funkyn keresztül a popig hallgathattuk kedvenceinket. Összeszedni is nehéz, hogy kik arattak sikert hazánkban. Itt járt a Black Eyed Peas, a Nightwish, a Jamiroquai, a Green Day, a Duran Duran, a Chumbawamba, a Rasmus, Phil Collins és még sorolhatnánk... Szinte mindegyikük teltházas koncertet adott és a közönséget illetően megelégedve távozhatott Magyarországról.

De a jövő év is kecsegtető. Előreláthatólag csápolhatunk egy Deep Purple, egy Chris Rea, egy Depeche Mode, egy Eros Ramazotti és egy Robbie Williams koncerten. Na és ez évnek csak az első fele! Mindezt elnézve, elmondhatjuk, hogy országunk e téren kezd felzárkózni a Nyugat felé és már nem kell elmennünk Bécsbe azért, hogy egy-egy világhírű együttes előadását láthassuk.

Bővebb információt a koncertekről a www.tex.hu és a www.ticketpro.hu oldalon találhatnak az érdeklődők!

Szólj hozzá Te is!

1
Bab (bab), 2006. 03. 26. 15:09
válasz erre az üzenetre

Itt lesz még a Massive Attack, a Placebo, a Guns N' Roses (Axl Rose) és lesz egy Zappa emlékkoncert is, amin Frank 2 fia, és a régi zenészek fognak játszani Zappa slágereket!

« előző1 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
On the run
» játékajánló: On the run
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!