Eleven Hold - új klip, új lemez

SZÓRAKOZÁS szerző: Boki | 4 hozzászólás

Fél százalék című dalához forgatott videoklipet az Eleven Hold! A 35 mm-es nyersanyagra rögzített klipet - a korábbi munkákhoz hasonlóan - ismét a Umatik neve fémjelez.

cikkhez kapcsolódó kép

Ehhez a kis szerepjátékhoz Bögözi Anita színésznő is csatlakozott. A klip egyik érdekessége, hogy Gyula a film kedvéért "feláldozta" első gitárját. Premier a zenekar hivatalos honlapján várható!

A forgatással egyidőben jelent meg a Fél százalék kislemez is, speciális "zseb CD" formátumban. A korongon a címadó dal eredeti változata mellett megtalálható egy újrakevert zongorás és egy unplugged verzió is. A kislemezen szerepel továbbá a Hóból takaró című karácsonyi dal 2005-ös változata és egy eddig sehol meg nem jelent Eleven Hold-demo, melynek címe Az örömnek adózni kell. Nap a következőket mondta a dalról: "A Fél százalék szövegét egy csöppet sem különleges fazon énekli, aki egy éjszakás szerelmekkel próbálja elejét venni annak, hogy csalódnia kelljen azokban a nőkben, akik olyan vakok, hogy benne, az egyszerű, szerető emberben, nem látják meg a különlegesnél is többet; a szívet. A srác egészen egyszerűen nem akarja megvárni a reggelt, hanem öröknek akarja a legszebb emlékeket. Úgyis tudja, mi lesz a vége."

Szólj hozzá Te is!

4
zagyi, 2006. 03. 12. 11:16
válasz erre az üzenetre

3
zagyogo, 2006. 03. 12. 11:15
válasz erre az üzenetre

böeehhh

2
gyula, 2005. 12. 01. 12:51
válasz erre az üzenetre

éljenéljenéljen

1
tosoki, 2005. 11. 15. 20:05
válasz erre az üzenetre

hurrá

« előző1 következő »
kapcsolodó cikkek

Ákos: négy év után új album

Ákos albumainak megjelenését mindig nagy várakozás előzi meg. Idén sin...

Ákos: tisztességgel felkészülve

Az interjú alanyát azt hiszem, senkinek nem kell bemutatnunk: Ákos töb...

Utazni és koncertezni! - Zanzibár interjú

Bizony nem könnyű az ember élete, ha úton útfélen azt hallja: "Te...

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Síelős-ugrásos
» játékajánló: Síelős-ugrásos
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!
Fatal error: Call to undefined function mokamerce() in /var/www/clients/client220/web1130/web/public_html/index.php on line 275