Age of Empires III - játékbemutató

SZÓRAKOZÁS szerző: Matt | 5 hozzászólás

Minden idők talán egyik leghíresebb stratégiai játéksorozata az Age of Empires, melynek második része hat éve jelent meg.

cikkhez kapcsolódó kép

Ennyi időt kellett tehát várni a folytatásra, melynek fejlesztői nem kisebb feladatot vállaltak, mint hogy játékuk felülmúlja majd az előző két részt. A fejlesztők ígértek mindent, amit csak lehetett, és végre szeptemberben megérkezett a játszható demó, ami előre vetíti a III. rész esélyeit a trónfosztásra.

Nem kis dolog volt kijelenteni a fejlesztőknek, hogy nem csak a világ legszebb stratégiai játékát akarják elkészíteni, hanem egyenesen minden kategóriát űberelni akartak a látvány terén, ami azért nem kis dolog lenne. De a játék elindítása utána a legszembetűnőbb a káprázatos grafika, ami rendesen megizzasztja a videokártyáinkat. Amúgy érdemes megfigyelni, hogy a Bloom effekt mennyit dob a látványon! Egy szó illik rá: csodálatos! A környezet részletgazdag, a víz effekt döbbenetes, és akkor nem is beszéltem a fizikai modellezésről, ami eddig példátlan az RTS-ek körében eddig!

A játék az Újvilágba kalauzol minket, a kolonizálás korába. A demo pályán a vasúti vonal kiépítése a célunk. Az már az elején feltűnik, hogy eggyel kevesebb a nyersanyag, tehát az eddigi 4 helyett már csak 3. Újdonság még, hogy munkásaink, akiket mostantól telepeseknek hívnak (mivel haladunk a korban), már nem kell elcipelniük a központba a kitermelt nyersanyagot, hanem egyből megkapjuk azt. Fejlődni 8 koron keresztül tudunk, egész a nomád életmódtól a post-imperial korig.

A játékban természetesen lesz multiplayer is (ezt a ziccer kár lett volna kihagyniuk a fejlesztőknek). A netes csatáktól fergeteges hangulatot várunk.

Most már csak egy dolgot tudunk tenni: várni a mihamarabbi megjelenést, amit egyesek még ez évben remélnek, de lehet, hogy áttolják 2006-ra.
Egy már látszik, mégpedig, hogy ismét valami nagy dolog van készülőben, egy játék, ami méltán fog pályázni az év játéka címre, melynek minden esélye adott, hogy felülmúlja az elődöt. Grafika terén fantasztikus a játék, a zene is hangulatos, aztán reméljük, hogy a játék többi része, mint a küldetések és az AI is jól fog teljesíteni. Várjunk tehát a mihamarabbi megjelenést!

Szólj hozzá Te is!

5
szabolcs, 2012. 04. 14. 15:33
válasz erre az üzenetre

4
danika, 2011. 08. 24. 12:53
válasz erre az üzenetre

suti en mar kijatszotam 3 fejezet van a játékban act 1 act 2 act 3

3
Matt, 2005. 10. 02. 15:33
válasz erre az üzenetre

Én írtam,kérem tisztelettel.Akkor lehet mondani,mi is a baj?

2
bépé, 2005. 09. 30. 18:21
válasz erre az üzenetre

Mer mi a baj?

1
yo, 2005. 09. 30. 18:12
válasz erre az üzenetre

Ki írta ezt a sz*rt?

« előző1 következő »
kapcsolodó cikkek

Játék közben majdnem meghalt egy 15 éves

Alig hogy piacra dobták, máris bajt okozott egy számítógépes játék. Az...

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Fight Man
» játékajánló: Fight Man
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!
Fatal error: Call to undefined function mokamerce() in /var/www/clients/client220/web1130/web/public_html/index.php on line 275