Kicsi kocsi a mozikban

SZÓRAKOZÁS szerző: Adri | 10 hozzászólás

Augusztus 25-től ismételten egy jó filmet nézhetünk meg a mozikban. Ezúttal Herbie, a kicsi kocsi gondoskodik az izgalmakról.

cikkhez kapcsolódó kép

A Disney új filmje rengeteg akciót rejt magában. Ezúttal egy hölgy, Maggie (Lindsay Lohan) vezeti őt. Illetve vezetné, csakhogy a kis bogárhátú még mindig önálló életet él. Amikor Mag egy roncstelepen rálel Herbie-re, álmában sem gondolja, hogy nem sok beleszólása lesz abba, hogy merre megy az autóval. De hazafelé menet ezt is megtapasztalja egy utcai verseny folytán, amikor is a leghíresebb és legjobb autóversenyzővel akadnak össze…

Szólj hozzá Te is!

10
Yanez, 2018. 02. 03. 11:54
válasz erre az üzenetre

We might question the advantages of direct down payment. http://adplogin.org so that we can obtain the password reset after that we no need to obtain panic.

9
Andrea arad mikalaka 356 tombhaz, 2009. 10. 07. 15:22
válasz erre az üzenetre

Megint itt vagyok,en nagyon szeretek velemenyt irni a kedvenc filmemrol. En mikor kicsivoltam nagyon tetszettek ezek a filmek sokat tudtam szorakozni,de most mar nagyon eltel az ido. Habar en szeretnek talalni videokat Herbierol,mert minden rossz napomat egy szep napot csinal belolem.Foleg en szeretnem latni regi filmeket herbie-rol,de nem talalok.En nem ertem ezeket a lofaszjankokat;nem kepesek szenzacios filmeket rakni,ezeket tokon kene oket rugni,hogy terjenek eszhez. .Basszus en nem szeretem a kocsog embereket akik nem raknak normalis herbie filmeket,mert azok nagyon sikeresek. Egy piszok video nics herbie rol,csak a tele a tank,de azt mar lattam most juni.vegen.Hogy a fenebe Nem baj en szoktam rakni kepeket herbierol a computer kepernyojen.a youtubeon van video herbierol de egypar latin nyelven van:herbie monte carloba megy, the love bug 1960 de a bananas az angolul de a tobbi hianyzik.

8
andie, 2009. 10. 06. 11:09
válasz erre az üzenetre

ezis szep film volt,de jobban tetszettek a regi filmek.azt nem szertem benne latni mikor herbiet autoval utik agyon es nala a szomoru arcot vag hogy megsajnalod es a kicsi kocsi ujra a regi ott is a "rossz testvere pedik darabokban tori es dobozban keszitik eltemetni es a love bug ott meg dean ur nem szereti herbiet es mas autoja van neki erre herbie szomoruan a hid fele tart hogy beugorjon a vizbe ez is szomoru,meg a herbie goes bananas ott pedig a hajorol a vizbe dobjak es megrozsdasodik,de pako kimenti a vizbol . a monte carlo az jobb mert diane darci autojaba beleszeret ott nem tortenik vele semmi es herbie megnyeri a versenyt.

7
xzy, 2005. 10. 15. 16:51
válasz erre az üzenetre

nekem csak a reklámost sikerült elkapnom de várommár h láthassam a filmet

6
szasza, 2005. 09. 10. 16:47
válasz erre az üzenetre

szijjjjó
én nem tom, hogy milyen mer még nemláttam sajna. de majd megnézem

5
Why, 2005. 08. 30. 18:43
válasz erre az üzenetre

de a horror filmeket sokkal sokkal sokkalsokkal..... jobbanszeretem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4
Why, 2005. 08. 30. 18:41
válasz erre az üzenetre

Szerintem tök jó ez a film!!!!!

3
Csitricsit, 2005. 08. 24. 13:17
válasz erre az üzenetre

tragacs újra a színen!!!!

2
Adrienn, 2005. 08. 23. 21:16
válasz erre az üzenetre

Hááát, nekem idő előtt sikerült az elejét +néznemés sztem az tök jóóó Legalábbis nekemtetszett

1
Khm, 2005. 08. 23. 20:59
válasz erre az üzenetre

A régi filmek tényleg jók voltak. Azokat mindigmegnéztem. Szerintem ez a modern verzió nem lesznagy szám... Nem hinném, hogy visszaadná azoknak afilmeknek a hangulatát.

« előző1 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Kapufa
» játékajánló: Kapufa
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!
Fatal error: Call to undefined function mokamerce() in /var/www/clients/client220/web1130/web/public_html/index.php on line 275