Jákshow

SZÓRAKOZÁS szerző: Timi | 0 hozzászólás

Danubius Rádió, tessék! Ezt a mondatot hallhattuk már egy-két rádiós műsorvezetőtől, de nekem valahogy mindig egyvalaki jut eszembe, ha ezt a három szót hallom. Jákshow... bocsánat, Jáksó László.

cikkhez kapcsolódó kép

A Jáksó Hot 20 és a Heti Hetes fejesével, valamint a Danubius Rádió kreatív igazgatójával, a szegedi szófacsaróval szülővárosában találkoztam.

Laci rendszeres látogatója a szegedi rendezésű médiafesztiváloknak, és ezt a hagyományt most sem szakította meg. Sőt, körülbelül egy órával a kezdés előtt már az Ifjúsági Házban volt, de a szemfülesebb médiapalánták rögtön lecsaptak rá. Így a pontos kezdés után, közel két órán át, kápráztatott el bennünket, hihetetlen showjával. De amint belekezdett egy témába, eszébe jutott egy másik, így szinte egyetlen kérdésre se kaptunk fél óránál rövidebb választ... Aki rendszeres nézője a Heti Hetesnek vagy esetleg a rádiót hallgatja szívesen, az tudhatja, hogy nem akár milyen humora van Jáksónak. Szinte minden mondatnak egy nagy nevetés lett a vége, így nem volt sem időnk, sem okunk unatkozni. Egyik viccet mesélte a másik után, majd már-már azt hittük, hogy két percet kibír ökörködés nélkül, de tévedtünk.

Tipikus „sztár gyerekkora” volt, hiszen ő is, mint megannyi más híres ember, visszahúzódó, csendes gyerek volt, aki – elmondása szerint – kamaszkorában is csak egy szerencsétlen, pattanásos, nyurga figura volt. Bár jó feje volt, sohasem volt kenyere a tanulás, viszont később rájött, hogy a beszéd igazán közel áll hozzá, és azóta kiderült, valóban jól gondolta. Aztán mikor elkezdett a Színművészeti Főiskola tv-rendező szakára járni, egyszerre megcsillogtatta addig rejtett szorgalmát. De egy olyan osztályfőnökkel, mint Vitray Tamás, és olyan osztálytársakkal, mint Batiz András vagy éppen Marsi Anikó ez nem is meglepő.

Saját bevallása szerint tud komoly is lenni, sőt magánéletében főleg erre van példa, de valahogy nem mutatta nekünk. Egy biztos: nagyon megosztja a közvéleményt, megjelenése a mai napi is poénok tucatjait szüli.
És akkor egy nagyon fontos tanács azoknak a fiataloknak, akik a média iránt érdeklődnek:
- Mindenki, ha elkezd tévézni, vagy rádiózni – bennetek is van még, és ezt nem bántásból mondom -, egy jó darabig van benne egy ilyen „mosolygós valami” – görcs -, amitől olyan „nagyon kedves”..., és minden csak nem az igazi! De nem baj, ez a világ rendje, majd feloldódik. Van olyan is, aki egy életet végig csinál ebben a szakmában úgy, hogy mindig is marad a „vigyor”. Van egy ilyen ún. „műbűbáj” ebben a szakmában mindenhol, a szakma ezt generálja. Ha valakiben végre egyszer nincs, azt én nagyon tudom imádni! Aztán lehet rá mondani, hogy bunkó, durva, meg ilyesmi... Szóval sok mindent lehet rá mondani, de szerintem legyen valamilyen ember, legyen igazi!
Majd még egy titok a sztárról: a vicceket főleg internetről szerzi be, de nagyon sokat hallás után mesél el, sőt van saját maga által kreált vicce is!

Aki szereti Jáksót, annak azt ajánlom, feltétlenül találkozzon vele, mert hihetetlen élményekben lehet része, még akár tanulhat is tőle!

Szólj hozzá Te is!

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Kapufa
» játékajánló: Kapufa
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!
Fatal error: Call to undefined function mokamerce() in /var/www/clients/client220/web1130/web/public_html/index.php on line 275