Kikapcsolt mobilod mellett is lehallgathatnak

H?REK szerző: Boki | 1 hozzászólás

Az amerikai efbíájos-szupertitkosügynökös-ki/lehallgatós filmek csodamódszerei óta senkise csodálkozik, ha egy mobiltelefont lehallgatnak. Tudjuk azt is, hogy több száz méterről is tökéletesen fel tudnak venni egy társalgást, de most már azt is tudjuk, hogy a telefon kikapcsolása se védekezés az illetéktelen (le)hallgatók ellen.

cikkhez kapcsolódó kép

Egy amerikai maffia leleplezésénél használták nemrég azt a módszert, mellyel egy kikapcsolt mobil környezetében zajló beszélgetéseket is könnyedén le tudják hallgatni. A hagyományos poloskák nem váltak be, így a nyilvánosságra kerülése után nagy port kavart „kószáló poloska” eszközéhez nyúltak.

A módszer egyszerű, de nagyszerű. Minthogy számos újabb telefont működésbe lehet hozni távolról, kilométerekről is, a mikrofonját is könnyedén be tudják kapcsolni, a hangok felvétele pedig már gyerekjáték az FBI ügynökeinek. A módszer ellen egyetlen védekezés van: az akkumulátor kiszedése. De ki tudja? Pár év múlva talán kiderül, hogy már egy mobiltelefon legapróbb eleme is elég ahhoz, hogy sose légy egyedül. Hisz ismerjük az amerikai filmeket: a módszerek száma végtelen. A valóságban is.

Szólj hozzá Te is!

1
nem kell a vicek a telefonon , 2009. 10. 03. 22:41
válasz erre az üzenetre

ezen a számon toltság le a vicceket06306572659

« előző1 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Match a Hottie!
» játékajánló: Match a Hottie!
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!