Sztárok beteg gyerekekért

H?REK szerző: graffiti | 3 hozzászólás

Vidám, igazi téli hangulatban telt a délelőtt november 5-én vasárnap a város felett, a Westend City Center bevásárlóközpont tetején működő Jégteraszon. 10 órától kedves vendégeket vártak a szervezők: a Tűzoltó utcai Gyermekklinika Onkológiai osztályának kis betegei közül hívtak meg 80 gyermeket egy színes programra.

cikkhez kapcsolódó kép

A rendezvény háziasszonya Béres Alexandra volt, aki folyamatosan hívta fel a figyelmet arra, mi történik éppen a 2500 négyzetméteres jégpályán. Eseményekben pedig nem volt hiány! Reggeltől kezdődően üzemelt a jégszobrászat, a kis fürkésző tekintetek kereszttüzében egy hatalmas jégből formált kagyló készült, amely később egy partyn szolgált dekorációként. Izgatottan csaholó kutyák vártak jelenésre a pálya szélén, több husky mellett egy dalmata és egy vizsla is megmutatta, hogy dolgoznak a szánhúzó kutyák, a vendégül látott gyermekek nem kis örömére. Szintén hatalmas érdeklődésre tartott számot a jégmotorosok bemutatója, de természetesen maga a korcsolyázás is népszerű program volt, nem beszélve arról, hogy a gyermekek kedvéért számos ismert sztár is ellátogatott a Jégteraszra ezen a délelőttön. Gyermekeivel érkezett Temesvári Andrea teniszezőnő, és Tóth Frank olimpikon vízilabdázó.

Szokásos vidám módján bolondozott a jégen az Animal Cannibals két tagja, Richie és Qka is, de eljött Nyertes Zsuzsa színművésznő, a Groovehouse Judy-ja, és Csisztu Zsuzsa is, akiről hamar kiderült, hogy rendszeres kapcsolatot is tart fenn a klinika kis betegei közül több gyermekkel is. A színes programot a Crystal együttes koncertje zárta, amely után még maradt idő arra, hogy mindenkivel közös fotók készüljenek a jégen, és néhány utolsó kör korcsolyázással feledhetetlenné váljék a Jégteraszon töltött délelőtt.

Szólj hozzá Te is!

3
Oettreer, 2017. 01. 13. 23:02
válasz erre az üzenetre

This is my first time visit here. From the tons of comments on your articles,I guess I am not only one having all the enjoyment right here!
qfx file

2
szabados petra és panna, 2010. 03. 12. 17:33
válasz erre az üzenetre

Milyen nagy seggnyalóvagy

1
szabados petra és panna, 2010. 03. 12. 17:19
válasz erre az üzenetre

Milyen nagy seggnyalóvagy

« előző1 következő »
kapcsolodó cikkek

Dobj egy macit 2010-ben is!

A 2009-es hihetetlen sikerű jótékonysági akciót megismétlendő, a Panno...

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Fight Man
» játékajánló: Fight Man
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!