Kómába is eshetett volna a sokat vedelő fiatal!

H?REK szerző: ökörszem | 1 hozzászólás

Szerelmi bánatában halálos mennyiségű alkoholt vedelt egy angol fiatalember, mégis megúszta egy három napig tartó másnapossággal, és némi bírósági üggyel.

cikkhez kapcsolódó kép

A 18 éves Steve Webster huszonnégy doboz sört, egy liter Sambucát, és fél liter Vodkát fogyasztott el, miután meglátta a barátnőjét egy másik férfival csókolózni.
Az öntudatlan fiatalember ezután az utcára ment, betört egy ablaküveget és kiabálni kezdett. A bíróságon közel harmincezer forintnak megfelelő összeg pénzbüntetésre, és egy év felfüggesztett börtönre ítélték garázdaságért. Az orvosok szerint az elfogyasztott alkohol-mennyiségtől a papírforma szerint a tinédzsernek vagy kómába kellett volna esnie, vagy meg kellett volna fulladnia, de mindenesetre rendkívüli, hogy életben maradt.

Szólj hozzá Te is!

1
vendéges, 2006. 11. 12. 10:00
válasz erre az üzenetre

hallottam hasonló esetekről,aztnem tudom felfogni hogy a fenébe fér bele az emberbe,meginni egy dolog de már hova fér tudom hogy az ember folyamatosan pisil közben,de kb 11doboz sör nekem már a fülemen jönne ki.

« előző1 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Zombigyilkos
» játékajánló: Zombigyilkos
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!