Közvetlen életveszély: kézigránátok a párkányon

H?REK szerző: ökörszem | 1 hozzászólás

Második világháborús kézigránátokat tartott díszként a kandallópárkányon egy család a hollandiai Makkum-ban. A robbanószerkezeteket a családfő még gyerekkorában szedte össze egy erdőben.

cikkhez kapcsolódó kép

Mostanában megtalálták a padláson, megtisztították, és dísztárgyként használták fel őket. A veszélyre egy ismerősük hívta fel a figyelmet. A tűzszerészek megállapítása szerint a család hetek óta közvetlen életveszélyben élt, mert a szerkezetek bármelyik pillanatban felrobbanhattak volna. A családfő és felesége sokkot kapott a hírre, mert elmondásuk szerint a gyerekeik is gyakran játszottak a gránátokkal.

Szólj hozzá Te is!

1
szekely, 2008. 10. 12. 20:45
válasz erre az üzenetre

Idiotak!

Mi mast lehet erre mondani? En a tegnapelott talaltam egy vecsey kezigranatot egy gyimesi loveszarokban,2 meteres godrot astam ugy temettem vissza!

« előző1 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Síelős-ugrásos
» játékajánló: Síelős-ugrásos
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!