Meztelenre vetkőzött a tanár

HÍREK szerző: edupress | 2 hozzászólás

Feljelentették azt az egyetemi tanárt, aki meztelenre vetkőzött a hallgatók és kollégái előtt egy művészetórán. Mo Csao-csin saját bevallása szerint így próbálta demonstrálni az emberi test hatalmát - adja hírül az InfoRádió a SkyNews nyomán.

cikkhez kapcsolódó kép

Alaposan megdöbbentette tanítványait és kollégáit az a kínai egyetemi tanár, aki egy művészeti órán hirtelen meztelenre vetkőzött. Mo Csao-csin "a test hatalmát" szerette volna így demonstrálni és saját bevallása szerint tabukat akart dönteni.
Az 56 éves tanár az órára egyébként négy modellt (köztük egy-egy, a 80-as éveikben járó férfit és nőt, valamint egy fiatal párt) is meghívott, hogy az óra alatt vetkőzzenek meztelenre. Az előadás során felkérte a hallgatókat is arra, hogy szabaduljanak meg ruháiktól.

"Miközben beszélt, kikapcsolta az övét és levette a nadrágját. Ott állt az előadói pódium közepén teljesen meztelenül" - mesélte az egyik tanítvány.
A kínai kultuszminisztérium egy munkatársa az eset kapcsán kijelentette, hogy a szeminárium "kísérleti szakaszban" van és egyelőre nem lehet biztosan kijelenteni, hogy pozitív vagy negatív-e a hatása.

Szólj hozzá Te is!

2
Ede, 2009. 08. 26. 21:58
válasz erre az üzenetre

Az iskolában is MAGYAR történelmet kellene tanítani! /erről nem a pedagógus tehet/ Akkor jobban tartanának a Magyaroktól!. Gondolom ezt is cigány követte el,ha nem ő is az alja!

1
ordasí márk ladánybene batyányí utca, 2009. 02. 02. 13:47
válasz erre az üzenetre

kurva anyád te cígányromá gec néníkéd

« előző1 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Mortal Szombat
» játékajánló: Mortal Szombat
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld! szavazás 1-reszavazás 2-reszavazás 3-reszavazás 4-reszavazás 5-re
» tovább
Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem © 2007 Minden jog fenntartva!