Meztelenre vetkőzött a tanár

H?REK szerző: edupress | 2 hozzászólás

Feljelentették azt az egyetemi tanárt, aki meztelenre vetkőzött a hallgatók és kollégái előtt egy művészetórán. Mo Csao-csin saját bevallása szerint így próbálta demonstrálni az emberi test hatalmát - adja hírül az InfoRádió a SkyNews nyomán.

cikkhez kapcsolódó kép

Alaposan megdöbbentette tanítványait és kollégáit az a kínai egyetemi tanár, aki egy művészeti órán hirtelen meztelenre vetkőzött. Mo Csao-csin "a test hatalmát" szerette volna így demonstrálni és saját bevallása szerint tabukat akart dönteni.
Az 56 éves tanár az órára egyébként négy modellt (köztük egy-egy, a 80-as éveikben járó férfit és nőt, valamint egy fiatal párt) is meghívott, hogy az óra alatt vetkőzzenek meztelenre. Az előadás során felkérte a hallgatókat is arra, hogy szabaduljanak meg ruháiktól.

"Miközben beszélt, kikapcsolta az övét és levette a nadrágját. Ott állt az előadói pódium közepén teljesen meztelenül" - mesélte az egyik tanítvány.
A kínai kultuszminisztérium egy munkatársa az eset kapcsán kijelentette, hogy a szeminárium "kísérleti szakaszban" van és egyelőre nem lehet biztosan kijelenteni, hogy pozitív vagy negatív-e a hatása.

Szólj hozzá Te is!

2
Ede, 2009. 08. 26. 21:58
válasz erre az üzenetre

Az iskolában is MAGYAR történelmet kellene tanítani! /erről nem a pedagógus tehet/ Akkor jobban tartanának a Magyaroktól!. Gondolom ezt is cigány követte el,ha nem ő is az alja!

1
ordasí márk ladánybene batyányí utca, 2009. 02. 02. 13:47
válasz erre az üzenetre

kurva anyád te cígányromá gec néníkéd

« előző1 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Syobon Action! (Cat Mario)
» játékajánló: Syobon Action! (Cat Mario)
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!