Lefújták, mégis tüntetnek és bicajoznak

HÍREK szerző: Boki | 1 hozzászólás

Bár hivatalosan nem tartják meg a csütörtökre tervezett, tandíj elleni tüntetést, a Graffiti információi szerint „mindenki ott lesz, aki számít” alapon több ezer fiatal demonstál a FER ellen, és a valódi oktatási reformok mellett.

cikkhez kapcsolódó kép

A napokban folyó éjszakai harcok miatt a HÖOK nem tudja biztosítani, hogy a tüntetést békés keretek között szervezzék meg. Szervezett provokációtól tartanak, mely hitelteleníthetné, pártpolitikai felhangot adhatna a hallgatói önkormányzatok által összehívott rendezvénynek.

Terveiktől azonban nem álltak el, október elején demontsrálnak, ha a kormány két héten belül nem készíti el a felsőoktatási törvény módosítását, s nem törlik el a tandíjat.

A Graffiti információi szerit ennek ellenére több ezer fiatal fog tüntetni a „mindenki ott lesz, aki számít” elv szerint – kisebb, nem szervezett keretek között. Annak ellenére, hogy lefújták a Critical Mass kerékpáros felvonulás is, többen tömegesen fognak biciklizni Budapest utcáin.

Kapcsolódó:
- Lekurvázta hazáját a miniszterelnök!

Szólj hozzá Te is!

1
sluu, 2006. 09. 20. 20:56
válasz erre az üzenetre

az is kell! mér kellett lemondani?!!!!!!!!!

« előző1 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Fight Man
» játékajánló: Fight Man
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!