Ostrom alatt az MTV!

H?REK szerző: Boszi | 0 hozzászólás

Hétfő este 7 órától folytatódott a pár napja elkezdődött békés tüntetés a kormány és Gyurcsány Ferenc lemondását követelve. A több ezresre dagadt tömeg egy időre a Magyar Televízió székházát is bevette.

cikkhez kapcsolódó kép

A miniszterelnök vasárnap nyilvánosságra került hangfelvétele miatt tegnap országszerte 16 városban voltak megmozdulások! Ezek békés tüntetések voltak, rendbontás nem történt. Miután Sólyom László köztársasági elnök sem szólította fel Gyurcsány Ferencet a lemondásra (erre alkotmányosan sincs joga) a vasárnapinál is több ember vonult a Parlament elé. A Kossuth téri tüntetők zászlókat lengettek, a szónokok egymásnak adták a mikrofont és a tömeg egyre duzzadt. A kiabálás nőtt, sípolás, skandálás volt jellemző. Aztán fél 10 után úgy döntöttek, hogy a Magyar Televízió épülete elé vonulnak, mivel senki nem vette át a petíciót. Az MTV székházának ajtaját betörték a demonstrálók. Egyre többen mentek át az épület elé, így már több ezer fő kiabálta és követelte, hogy közvetítsék a tüntetést. A Kossuth téren maradt kb. 1000 fő egyik vezérszónoka felszólította a Szabadság téren lévőket, hogy menjenek vissza az Országház elé és a békés demonstrációt folytassák, mert a televízió székháza előtt az események kedzenek eldurvulni.

Nem titok, lesz még az eseményeknek folytatása.

Szólj hozzá Te is!

kapcsolodó cikkek

Mi lesz a Beugróval 2009-ben?

Sikeres első évet tudhat maga mögött a Beugró című műsor, a korhatár n...

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Skies of War
» játékajánló: Skies of War
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!