Lekurvázta hazáját a miniszterelnök!

H?REK szerző: Boszi | 52 hozzászólás

Végighazudták az első Gyurcsány-kormány időszakát és semmit nem tettek az elmúlt ciklusban - ismerte el a kormányfő a tavaszi országgyűlési választások megnyerése után az MSZP-frakciónak. A Balatonöszödön elhangzott mondatok most a nyilvánosság elé kerültek!

cikkhez kapcsolódó kép

Két héttel az Önkormányzati Választások előtt meglepő felvétel került fel a Magyar Rádió honlapjára, melyet már az első órában több, mint 5000-szer töltöttek le. A kormányfő kritizálta a kormánykoalíció előző ciklusbéli teljesítményét és elismerte, hogy utóbbi másfél-két évet végighazudták! Gyurcsány Ferenc az MSZP május 26-ai frakcióülésének hangfelvételen azt mondta, hogy azt előző 4 év teljesítményéből semmire nem lehetnek büszkék, és semmi érdemlegeset nem értek el, vagyis végighazudták a kormányzást. "Ezt elkúrtuk...nem is kicsit, nagyon!" - így értékeli a kormánykoalíció munkáját a miniszterelnök.

Szó szerint így hangzik az értékelés:

"Nincsen sok választás, azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni... Nyilvánvalóan végig hazudtuk az utolsó másfél, két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy azt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok kormányzása azt valaha is megteszi. És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit. Nem tudtok mondani olyan jelentős kormányzati intézkedést, amire büszkék lehetünk, azon túl hogy a szarból vissza hoztuk a kormányzást a végére. Semmit. Ha el kell számolnunk az országnak, hogy mit csináltunk négy év alatt, akkor mit mondunk?"

A felvétel meghallgatható itt!

Még:
- Bérgyilkos: Miniszterelnököt is vállalok!
- Terry Black mint főpolgármester
- Joúnapot kívánok!
- Miért utálják a magyarokat?

Fórum:
- Ma beszóloka....

Szólj hozzá Te is!

32
Marcell kis képe = avatarja Marcell (kovacsm), 2006. 09. 24. 15:03
válasz erre az üzenetre

Egy 30 egynéhány éves, nem ma pályát kezdő újságíró saját magát minősíti ezekkel a hozzászólásokkal.

Amúgy pedig nálunk nem szokás más véleményét törölni.

válasz a(z) 26. üzenetre
31
Adri kis képe = avatarja Adri (adrienn), 2006. 09. 24. 14:55
válasz erre az üzenetre

Amúgy milyen előrejutási lehetőségek vannak a PH-nál? Mennyivel ill. miben vagytok többek, mint mi? Hm??

30
Adri kis képe = avatarja Adri (adrienn), 2006. 09. 24. 14:53
válasz erre az üzenetre

Köszi, h helyesen írtad a nevem!
És azt én is csak megerősíteni tudom, h a Graffiti senkit sem akar magánál tartani. Ahogy Peti is írta, többen dolgozunk más médiumoknak, szóval ez rossz érv volt... Nem akarunk senkit sem a Graffitihez láncolni, erről szó sincs, ezt nagyon nem jól látod...

válasz a(z) 24. üzenetre
29
Gyula kis képe = avatarja Gyula (gyula), 2006. 09. 24. 13:48
válasz erre az üzenetre

Képzeld, nekem is vannak ehhez hasonló ötleteim!
Miért nem keresed fel Bayert, Borókait, vagy akár Eötvöst?
Talán ideje lenne váltaniuk, és a PH-nál "fejlődniük"...

válasz a(z) 24. üzenetre
28
Boki kis képe = avatarja Boki (boki), 2006. 09. 24. 12:43
válasz erre az üzenetre

Amúgy a munkatársainkról:
Adri, én és még számos munkatársunk dolgozik más, nagyobb lapoknak - talán ezt hívjátok ti is "elfogadott újságírónak". Marcell meg profi programozó, aki még a látogatottságot is pontosan ki tudja számolni
khm...

27
Boki kis képe = avatarja Boki (boki), 2006. 09. 24. 12:34
válasz erre az üzenetre

Teljesen félreérted a helyzetet, nem vagy elég tájékozott. Itt nem az említett munkatársakról van szó, hanem másokról is, akiknek emailt küldtetek, hogy menjen át a PH-hoz.

Másrészt: ez nem egy profi újságíróhoz illik, hogy valakinek több cikkéhez beír ilyen nyalós szöveget, a mi portálunkat fikázva. Itt ti néztek minket hülyének, amit rosszul tesztek, de nagyon. Ha annyira "profi" újságírók vagytok szerintetek, nézzetek körül kicsit a házatok táján. Például a PH-n, ami még nem is működik, de ti már égig dicsőítitek.
Semmi önzés nincs bennünk, csak jó lenne, ha már leszállnátok rólunk a hülyeségeitekkel.

Kösz.

26
Miklovicz Szilveszter, 2006. 09. 24. 11:19
válasz erre az üzenetre

Marcell, öregem!

Azért gondold végig, hogy egy 30 egynéhány éves, nem ma pályát kezdő újságíróról mit is írsz... Az iskolában elmegy az ilyen, de Mihály (joggal) eléggé ideges lett... Meg én is, elvégre az én újságíróm is.

25
Miklovicz Szilveszter, 2006. 09. 24. 11:12
válasz erre az üzenetre

Gondolkozzatok el rajta, hogy mi nektek a fontosabb.
Hogy tartsatok valakit mindenáron magatoknál (sztem önzés), vagy engedjétek el, hogy tovább fejlődjön. Mert bizony szerintem Réka a Graffitit már kinőtte képességekben és tehetségben, meg a NetNapot is. Azért ajánlottam Raymond és a többi neves PH-s figyelmébe. Szidjatok, töröljétek ki Mihály üzenetét a másik cikktől, gyakoroljatok kontrolt mások véleményén, és utáljatok minket! Nem fontos! Csak ha valakinek lehetősége lenne feljebb lépni, azt engedjétek neki. Mert tudom, hogy csak és kizárólag azért marad itt, mert a baráti társaság fontos neki. És ezért nem megy át PH-ra éppenséggel. (Még jó, hogy ez is ki lesz törölve, ahogy más hozzászólásom is ).

24
Miklovicz Szilveszter, 2006. 09. 24. 11:05
válasz erre az üzenetre

Andri, Marcell és Boki!

Valahol tévedésben vagytok! A PestiHírlapnak két korszaka volt. Egy időben Kőszegi Dániel vezette, aki bizony sok idióta dolgot csinált. Pl írt neked is, Adri, hogy kér egy fotót, DE neki már réges régen felmondtunk. Azóta olyanok vezetik az oldalt, akiknek több diplomájuk van. Kal-Pintér Mihály évek óta elfogadott újságíró, mint ahogy Horváth Raymond is, aki 7 évig amerikában tanított újságot írni.
Igen, én ajánlottam Rékát a többiek figyelmébe, mert jónak találom. Ezen nincs mit titkolni. És már írt oda, sajnálnám, hogy ha most elkezdenétek minket szapulni ti, Mihállyal is beszélek a stábérten.
Boki! Áthívni? Senkit nem hívtunk.... Ditty saját magától jött el, senki nem hívta, ő jelentkezet. Annak idején Réka is saját maga jelentkezett... Vagy tévednék? Nem. Nem tévedek. Az a baj, hogy lassan rámegy az egész "éppen ki a hülye, ti vagy mi" dolog arra, hogy lehetőséget kapjon máshol is. Pedig Raymond felfigyelt rá, és szeretné a szárnya alá venni, és még okosabbá tenni, mert ŐT bizony tehetségesnek látja.

23
Adri kis képe = avatarja Adri (adrienn), 2006. 09. 23. 16:00
válasz erre az üzenetre

Nah, az egy jó kérdés, h miért is kell az egész alakos fotó... Valószínűleg a szakmai előbbrejutás céljából lesz döntő szerepe... Jah, és szánalmas ez az egész PH-os dolog... Oda lealacsonyodni, h nyílvános fórumon keresnek munkatársakat, azért ehhez pofa kell...

válasz a(z) 20. üzenetre
22
Boki kis képe = avatarja Boki (boki), 2006. 09. 23. 15:54
válasz erre az üzenetre

Hol találok tőled még cikkeket ezen a ... helyen kívül?
Ha ilyen szar helynek találjátok a Graffitit, miért akartátok eddig nem tudom hány munkatársunkat áthívni oldalatokhoz?!

21
Boki kis képe = avatarja Boki (boki), 2006. 09. 23. 15:53
válasz erre az üzenetre

Na, megint megrohamozták az oldalt a pestihírlapos megmondók...
Szóval kedves K-P. Mihály és társai! Legyetek olyan szívesek, és hagyjatok békén már minket ilyen álszövegekkel, és oldalunk fikázásával. Ezzel csak magatokat minősítitek.

20
Marcell kis képe = avatarja Marcell (kovacsm), 2006. 09. 23. 14:05
válasz erre az üzenetre

Érdekes kérdés az, hogy miért is kell egész alakos fotó? Ez egy playmate oldal?

válasz a(z) 18. üzenetre
19
Marcell kis képe = avatarja Marcell (kovacsm), 2006. 09. 23. 14:04
válasz erre az üzenetre

Érdekes, egy másik témában is pont ugyanezt olvastam szórol szóra.

Na akkor most idefigyelj kisöreg: ez a jajj, csak most látlak először és jaj én tök véletlenül a PestH-nak dolgozom - na ez egy elég ótvar szöveg. Ha el akarsz csábítani vkit tőlünk, akkor írj neki egy személyes levelet, amiben mindenféle mese és kamu kertelés nélkül megkéred, hogy írjon oda (is). Ő majd átgondolja és válaszol. De ez a hülyének nézzük a másikat nyíltan taktika elég idegesítő és nem a mi oldalunkra való.

válasz a(z) 17. üzenetre
18
Adri kis képe = avatarja Adri (adrienn), 2006. 09. 22. 19:01
válasz erre az üzenetre

Boszi, vigyázz!!! Oda egész alakos fotó a beugró....

válasz a(z) 17. üzenetre
17
K-P. Mihály, 2006. 09. 21. 21:59
válasz erre az üzenetre

Boszi!
Elég tehetséges vagy! Grat a cikkhez. Kár hogy erről a témáról írsz! Gondoltál már arra, hogy nem csak egy "szórakozásból van" oldalon mutatod meg a tehetséged, hanem valami komolyabb helyen is!? Hol találok tőled még cikkeket ezen a ... helyen kívül?
Én a PestiHírlapnak dolgozom. Ott láttam régen cikkedet? Miért nem oda írsz inkább?

16
NocSka, 2006. 09. 20. 20:23
válasz erre az üzenetre

Lehet politika itt. Ez megy az egész suliban úgyis. Le a hülye gyurcsánnyal

15
csajkovszkij kis képe = avatarja csajkovszkij (dmitrij), 2006. 09. 20. 19:27
válasz erre az üzenetre

LE A KORMÁNNYAL!!! Királyság kell ide. A király személye legalább összefogja az embereket... mint Angliában. De tőlem Horthy Miklóst is feltámaszthatjuk...

14
Adri kis képe = avatarja Adri (adrienn), 2006. 09. 18. 22:20
válasz erre az üzenetre

Hát Peti, asszem vmi ehhez hasonlót tanulok... Persze, ha bejárok órára

válasz a(z) 13. üzenetre
13
Boki kis képe = avatarja Boki (boki), 2006. 09. 18. 19:04
válasz erre az üzenetre

Adri, belőled a jogász szólt

« előző1 2 3 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Fight Man
» játékajánló: Fight Man
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!