Lekurvázta hazáját a miniszterelnök!

H?REK szerző: Boszi | 52 hozzászólás

Végighazudták az első Gyurcsány-kormány időszakát és semmit nem tettek az elmúlt ciklusban - ismerte el a kormányfő a tavaszi országgyűlési választások megnyerése után az MSZP-frakciónak. A Balatonöszödön elhangzott mondatok most a nyilvánosság elé kerültek!

cikkhez kapcsolódó kép

Két héttel az Önkormányzati Választások előtt meglepő felvétel került fel a Magyar Rádió honlapjára, melyet már az első órában több, mint 5000-szer töltöttek le. A kormányfő kritizálta a kormánykoalíció előző ciklusbéli teljesítményét és elismerte, hogy utóbbi másfél-két évet végighazudták! Gyurcsány Ferenc az MSZP május 26-ai frakcióülésének hangfelvételen azt mondta, hogy azt előző 4 év teljesítményéből semmire nem lehetnek büszkék, és semmi érdemlegeset nem értek el, vagyis végighazudták a kormányzást. "Ezt elkúrtuk...nem is kicsit, nagyon!" - így értékeli a kormánykoalíció munkáját a miniszterelnök.

Szó szerint így hangzik az értékelés:

"Nincsen sok választás, azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni... Nyilvánvalóan végig hazudtuk az utolsó másfél, két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy azt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok kormányzása azt valaha is megteszi. És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit. Nem tudtok mondani olyan jelentős kormányzati intézkedést, amire büszkék lehetünk, azon túl hogy a szarból vissza hoztuk a kormányzást a végére. Semmit. Ha el kell számolnunk az országnak, hogy mit csináltunk négy év alatt, akkor mit mondunk?"

A felvétel meghallgatható itt!

Még:
- Bérgyilkos: Miniszterelnököt is vállalok!
- Terry Black mint főpolgármester
- Joúnapot kívánok!
- Miért utálják a magyarokat?

Fórum:
- Ma beszóloka....

Szólj hozzá Te is!

52
cicaál, 2010. 11. 04. 13:45
válasz erre az üzenetre

51
Nagy Pista, 2006. 11. 14. 09:35
válasz erre az üzenetre

Én teljesen elhányom magam attól ami igy a diák honlapok területén történik.
A" NetNap össze-vissza dolgokat csinál és egyesületi címen szedi be a lóvét amit majd a kedves tulajdonos élvezz."(egyéni vélemény és nem állítás mielőtt feljelentenél) ,és teszi a fejét és a diáksajtó.hu-tól meg egyenest hányingerem van.
Hát nem veszitek magatókat észre?
Ti nem múltik vagytok hanem csúpán egy kicsi weboldal üzemeltetői.
Kedves Szilveszter úr meg megtanúlhatna viselkedni vagy ezt otthon nem tanítják?(vidéken nem hiszem)
Ez a Ruben csávóka meg szálljon le az égre és ne hordja magason az orrát mert még a végén letörik.
Peti aki a Graffiti főgórájának nevezi magát csak hajrá még nagy dolgokat érhetsz el!
Ja igen lehet engem beperelni és ha valakinek nem tetszik a véleményem ki ....... azt

50
Médiaguru, 2006. 10. 12. 23:03
válasz erre az üzenetre

Semmit. Nem hiszem, hogy Miklovicz Szilveszter Úr valami nagy profi lenne - oldalát, hozzászólásait elnézve -, de szerintem részetekről az, hogy hozzászóltatok ehhez a parttalan és ertelmetlen vitához, az csak provokációnak volt jó. ha nem szólsz hozzá, nincs mire válaszoljon. Annyira csak nem unatkozik senki, hogy önmagával beszélgessen egy konkurens weboldal egyik cikkének komment részében.

Na, de nem akarom tovább fújni a dolgot, mert nem érdemel ennyit. Inkább olvasok, mint hogy erről hosszasan kommenteljek.

49
Boki kis képe = avatarja Boki (boki), 2006. 10. 12. 18:20
válasz erre az üzenetre

Igazad van, tényleg kár volt ennyi helyet pocsékolni a "konkurencia" portáljára. Csak ugye ha nem törlünk (amit nem szeretnénk), csak az ő fikázó szövegeik lesznek láthatóak. A vitát nem mi kezdtük, többször is írtam, hogy fejezzük be, de válasz nélkül se hagyhattuk.
Gondolom, te is láttad a másik oldal munkatársainak röhögtető felvetésekeit, hogy pl. foglaljunk állást politikáról. Most ilyenekkel mit csináljunk?!

48
Médiaguru, 2006. 10. 12. 18:13
válasz erre az üzenetre

Nem azzal van bajom, hogy nem törlitek a bejegyzéseket, hanem azzal, hogy minek kezdtek el vitatkozni hülyeségekről. (lásd: alább) Azért beláthatjátok, laikus szemlélődő számára kicsit vicces, amikor olyan szinten folyik a vita két honlapról, mint az oviban: "kinek az apukája az erősebb...".

Megnéztem a "konkurenciátok" portálját: szerintem van annyira gyenge, hogy szót sem ér. Amit kifogásolok az alábbi, hozzászólás-boxba lévő vitában, hogy nekem, olvasótoknak mért kell ennyi fölösleges - különben rám egyáltalán nem tartozó - dolgot elolvasnom, ha acsak gyurcsány-fikázó cikketek kommentjeit szeretném megnézni. Ennyi. Szerintem fölösleges - és mindenképpen olvasóellenes - volt ennyi karaktert pazarolni egy értelmetlen vitára.

Remélem, ezt a hozzászólásomat nem minősítitek beszólásnak, mint az előzőt; azt sem annak szántam. Maradok továbbra is (nagyot mondok, csak nem sikerül - copiright by Marcell) olvasótok, üdv, a Médiaguru.

47
Marcell kis képe = avatarja Marcell (kovacsm), 2006. 10. 11. 20:14
válasz erre az üzenetre

Ebben a témában nekünk nincsenek konfliktusaink, csak a konkurencia próbál lejáratni minket, mindenféle kamu ürüggyel - lásd feltörük az oldalatokat, csak erre éppen semmi bizonyítékunk nincs (ilyen erővel én a fél interenetet feltörtem, csak éppen nem tudom most bebizonyítani)...

Ha törüljük, szarok vagyunk, mert nem adunk szólásszabadságot. Ha nem töröljük, akkor beszólsz, hogy miért nem. Szerinted mi a jó megoldás?

A jó módszer szerintem a visszakérdezünk taktika, hogy tisztázzuk a dolgokat az olvasók előtt is, és ezt is alkalmaztuk. Ha van további értelmes(!) kérdésed, tedd fel, de ez a nagyot mondok, csak nem sikerül már előfordult párszor a témában.

válasz a(z) 45. üzenetre
46
Boki kis képe = avatarja Boki (boki), 2006. 10. 11. 18:37
válasz erre az üzenetre

Feltettek kérdéseket, amiket nem akartunk törölni, viszont válasz nélkül se hagyni. Amúgy nem mondjuk, hogy profik vagyunk...

45
Médiaguru, 2006. 10. 11. 00:28
válasz erre az üzenetre

Kedves graffitisek!
Halálra röhögtem magamat azon, hogy oldalatok nyilvános fórumában teregetitek ki külső/belső ügyeiteket, konfliktusaitokat úgy, hogy közben valamifajta újságírói profizmusról beszéltek.

44
Gyula kis képe = avatarja Gyula (gyula), 2006. 10. 02. 15:36
válasz erre az üzenetre

A politika ugyanúgy része a közéletnek, mint bármi más. Ennek következtében mindenkinek joga van részt venni benne.

válasz a(z) 40. üzenetre
43
Boki kis képe = avatarja Boki (boki), 2006. 10. 01. 15:55
válasz erre az üzenetre

Miért lenne ez kényes kérdés?!

42
Boki kis képe = avatarja Boki (boki), 2006. 10. 01. 15:54
válasz erre az üzenetre

Hogy van-e igény ilyen oldalon ilyen, társadalmi kérdéseket feszegető cikkekre, olvasóink írják korábbi hozzászólásokban...

41
Boszi, 2006. 10. 01. 14:51
válasz erre az üzenetre

Mint a cikk szerzője szeretném megválaszolni a kérdést. Szerintem ez országos méretű közügy, és a diákoknak ugyanugy köze van hozzá mint a nyugdíjasoknak vagy egy csecsemőnek. Az oldal nem erről szól; a kérdést nem is értem. A cikk szól a kormányfő kiszivárgott hangfelvételéről és nem az oldal.

40
Tóth Attila Ruben, 2006. 10. 01. 13:55
válasz erre az üzenetre

Tisztelt Graffiti Vezetőség!

Mint olvasó fel szeretném tenni azt a kérdést hogy egy diákoknak szoló internetes oldalnak miért kell a politikáról szólnia?
Tudom ez igen kényes kérdés és ismétlem nem személyes célből teszem fel hanem itt a nyílvánoság előtt várom a graffiti.hu vezetőségének és tulajdonosának álláspontját!

39
Boszi, 2006. 09. 27. 23:05
válasz erre az üzenetre

Most sikerült elolvasnom a kommenteket. Ha vki bármit szeretne mondani/kritizálni/kérni stb. légyszíves e-mailen tegye és a cikkhez a témában irjunk!
Boccs mkitől mert ez akárhogy is nézzük miattam van.:s De normális emberek módjára a problémákat ezentúl privátban légyszi.

38
Marcell kis képe = avatarja Marcell (kovacsm), 2006. 09. 25. 18:37
válasz erre az üzenetre

És a 468, meg a 255... Az is héttel osztható? - nem tudom, mi van most az oldalon, mikor én kb egy hete néztem, az F5 lenyomására mindig 7-tel növelte és csak azzal osztható számok voltak ott. Hogy azóta mit állítottak rajta, nem az én dolgom.

Pl. ezt az üzenőfalat is sikerült meglőnie egy biztonságtechnikai tanácsadónak xss - el, csak teszt céljából nemrég. Nem csinált semmi komolyat, csak kiíratta a prímszámokat 10000ig. - érdekes módon ennek semmi nyoma az adatbázisban, márpedig ha tényleg igazat mondasz, akkor tudsz mutatni valami hiteles bizonyítékot (=linket). Kiváncsian várom.

válasz a(z) 35. üzenetre
37
Adri kis képe = avatarja Adri (adrienn), 2006. 09. 25. 16:38
válasz erre az üzenetre

Tudom, h Peti lezártnak szeretné tekinteni a témát, de úgy érzem, h továbbra sem hagyhatom én sem szó nélkül a témát. Eléggé felbosszantott ez az egész dolog minden egyes alkalommal, amikor ránéztem a fórumra. Kezdjük ott, h egy ilyen 'áthívós' dolgot nem nyilvános fórumon kellene kezelni. Ott van minden szerzőnek az adatlapja, ahol ha e-mail cím nem is, de egy iwiw azonosító, MSN vagy Skype cím megtalálható, ergó 'magánban' is felvehető az illetővel a kapcsolat, és nem kap ekkora nyilvánosságot a dolog. Mert azt hiszem, ennek nem az a lényege, h az olvasóink betekintést nyerjenek egy ilyen dologba.
Aztán... Mindenki tudja, h ki az az ember, akinek ki volt adva az oldalatok. De TI adtátok ki, TI bíztátok meg őt az oldal készítésével, vagyis a TI felelősségetek mindaz,amit ő tesz. És igen, engem is megkeresett, de azt hiszem, a netnap központi e-mail címével nem ő vett fel MSN-re.. (Talán Miklovicz Szilveszter az, aki annak a címnek a használója...).
Aztán... A pénz... Ez az, ami nagyon nem vág a témába, másrészt meg semmi közöd nincs ahhoz, h kit hogyan díjazunk, jutalmazunk. Úgyh nem volt jó húzás ezt megemlítened...
Jah, és mindig a szakmai hátteret hozod fel.. Azt hiszem, a két oldalnak teljesen más a célja: nálunk leginkább az lebeg szem előtt, h elindítsuk a médiához kedvet érzőket, teret és lehetőséget adjunk nekik szárnyaik kipróbálásához. Ti pedig, ha jól értettem a szavaidat, továbbfejlesztenétek őket. Vagyis felesleges a szakmai hátteret felhozni, mivel más célokkal rendelkezünk, illetve az itteni újságírópalántáknak nem ez a fő foglalkozása veletek ellentétben. A legtöbben szórakozásnak, és lehetőségnek fogják fel ezt az egészet, nem pedig munkának. Az majd talán később következik....
És ezek után én is szeretném, ha ez a vita nem folytatódna tovább...

válasz a(z) 35. üzenetre
36
Boki kis képe = avatarja Boki (boki), 2006. 09. 25. 14:49
válasz erre az üzenetre

Ami Bocz Marci ugráltatását illeti. Az oldal elején természetes, hogy vannak ötleteink, amiket meg szeretnénk valósítani. Ezeket még akkor mondtuk, amikor a programozást el sem kezdte. A 20 ezer sem igaz ilyen formában. Marcell esetében sem, de ehhez szerintem az égvilágon semmi de semmi közöd nincs, ezek belső infók...
És most örülnék, ha befejeznétek a vitát.

35
Miklovicz Szilveszter, 2006. 09. 25. 14:28
válasz erre az üzenetre

Marcell!

Csak héttel osztható? És a 468, meg a 255... Az is héttel osztható?
Hm... Látom, figyelsz te is, nem csak én .
Bocz Marci tudását szerintem nyugodtan el lehet ismerni. Pl. ezt az üzenőfalat is sikerült meglőnie egy biztonságtechnikai tanácsadónak xss - el, csak teszt céljából nemrég. Nem csinált semmi komolyat, csak kiíratta a prímszámokat 10000ig . Ezt megcsinálta a DUE oldalával is, a mi oldalunkkal is, meg még vagy 10-15 oldallal. Persze ez nem szégyen, mert megcsinálta a biztonságtechnikai cég oldalával és az otp oldalával is . Innentől fogva.... .
Amúgy igen, lényegtelen, hisz nem is erről kezdtem el beszélgetni itt én, vagy épp KP, hanem arról, hogy Réka írása tetszett neki. Megjegyzem, TI írtatok először olyat ami nem a szerzőhöz vagy épp a cikk témájához tartozik, mostmeg az "olvasó" a szemét . Vicces.

válasz a(z) 34. üzenetre
34
Marcell kis képe = avatarja Marcell (kovacsm), 2006. 09. 25. 11:21
válasz erre az üzenetre

...a végén pedig tök nagylelkűen felajánlott neki 20,000 forintott egy komplett portálért! Gondolom, Marcellnek is ennyit adott. - azt hiszem, ez teljességgel lényegtelen az oldalak szempontjából. Nem is értem, minek hozol fel ilyen dolgokat...

Bocz Marci technikai tudásáról én inkább nem nyilatkoznék, mikor utoljára voltam a due.hu-n akkor tele volt biztonsági résekkel. Miután nyíltan rámutattam, törölték a hozzászólásaimat az üzenőfalról és előadták, hogy azért ők nagyon vágják a témát. Én kötve hiszem.

Amúgy a PH cikkszámlálója valóban nem müködik rendesen: minden olvasásnál 7-et ad hozzá 1 helyett. Nem tünt fel, hogy csak 7-el osztható számok vannak a látoatottságnál???

válasz a(z) 33. üzenetre
33
Miklovicz Szilveszter, 2006. 09. 25. 00:13
válasz erre az üzenetre

Marcell:
Igazad van, beszéltem is KP-vel, ebben egyet értek veled.
Többőtöknek küldtünk emailt, hogy menjen át? Bizony mi senkinek.
Igaz, hogy február és augusztus között volt egy időszak, mikor ki volt adva a teljes oldal egy embernek, aki nem túlzottan minősíthetően oldott meg dolgokat, de ennek már jó ideje vége.

Boki!
Engem láttál anyázni valamikor titeket? Megtíltottam valakinek is, hogy Ne írjon nálatok? Nem. Van egy szabályzatunk, aki jelentkezet (SENKIT NEM ÉN HÍVTAM, ezt ismétlem!), annak elmondtam, hogy igen, van előnye, ha csak nálunk ír, mert ez egyértelmű, de nem kötelező csak nálunk írni. Van aki közben regényt ad ki, amit nálunk részekben leközöl, van, aki minisztériumi portálra ír, (ph) és nálunk ír.

Milyen lehetőség van a PH-nál?
Hmm. Nem rég megegyeztem egy amerikában (Washington Post pl) és Magyarországon is több éven át publikáló, mellesleg 3 ph - s (nem, nem az oldal rövidítése), egyetemi tanárral, hogy segít azoknak, cikkről cikkre, akik tehetségesebbek, pártolja, fejleszti a tudásokat, persze nem mellékes, hogy INGYEN. Ez mellett októbertól havonta vannak workshoppok a NetNap és a PestiHírlap újságíróinak, mindig kapnak valamit a munkájukért, ha épp nincs sok bevétel, akkor 20.000 forint értékű könyvet, vagy épp pénzt, stb...

Marcell...
Emlékszem, hogy Bocz Marcival beszélgettem egyszer, mikor még nem volt meg a graffiti oldala, és Boki (ha jól sejtem, ő a Peti) rendszeresen kéregette, hogy csinálja mán' meg neki az oldalt, a végén pedig tök nagylelkűen felajánlott neki 20,000 forintott egy komplett portálért! Gondolom, Marcellnek is ennyit adott.
A látogatottságot nem mi számoljuk, hanem a szolgáltatónk szerver statisztikája (van ilyenből három különböző, amihez nem férünk hozzá, nem logból dolgozik, ip védelemmel van ellátva, meg sok sok egyébbel). A cikkstatisztikát saját magunk vezetjük, és pontosan működik. Még egyszer sem hibázot.
A PH nem üzemel, ami nem azért van, mert "megbukott", hanem mindösszesen azért, mert megegyeztünk pár befektetővel, és ennek örömére sok mindent megváltoztatunk, amit nem hiszem, hogy az olvasók elött kellene csinálnunk.

Miben vagyunk többek?
Hm. Szakmai háttérrel. Nem, nem magamra gondolok, mert én még csak 4 éve dolgozok tévékben, országos lapoknál, online magazinoknál, stb, hanem olyanokra, akik 16 éve dolgoznak napi sajtóban például. Technikai háttér. Persze nem az, amit eddig láttatok. Az egy szükség állapot volt. Annak idején, mikor még a rossz kezekbe kiadtuk az oldalt, akkor nem újság motor készült hozzá, nem arra volt kitalálva a rendszer, hogy újságot futtassanak rajta, féleg nem napi 10-15-20 frissítéssel. Ez volt a gond. Most ilyet csinálunk, napi 8 órában, többen, paralelben. Meglátjuk, milyen sikerrel - remélem, jól fög menni, még jobban, mint a mostani.

Válaszoltam elég kimerítően mindenre?

válasz a(z) 32. üzenetre
« előző1 2 3 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Rodent Tree Jump - Célbamókusoló 5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!