Többen vagyunk, és blogolni akarunk!

HÍREK szerző: Boki | 1 hozzászólás

Augusztusban megdöntöttük szinte minden eddigi látogatottsági rekordunkat, és bár a frissítéseken/cikkeken nem mindig látszott, dolgoztunk is rendesen. Nemsokára elindul az első Graffiti blog, amit később bárki igényelhet.

cikkhez kapcsolódó kép

A múlt hónapban 6278-an keresték fel oldalunkat, és közel 52 ezer oldalt töltöttek le honlapunkról. A legtöbben természetesen Magyarországról kattintottatok a Graffitire, de Szlovákiából (306), Németországból (257), de még Dél-Afrikából, Kínából, Új-Zélandról és Izraelből is ránknéztek.

Blogolunk

Az első Graffiti blog, melynek fő témája a szerelem és a szinglilét lesz, pár napon belül felkerül oldalunkra, és terveink szerint hamarosan bárki nyithat majd egyedi, fiatalos arculatú és felépítésű blogot. Jelentkezőket és ötleteket már most is várunk!

Egyszóval érdemes lesz visszajönni, hamarosan beújítunk!

Terjeszd az igét!

Hogy oldalunk híre minél több emberhez eljuthasson, segítségeteket kérjük. Ha ajánljátok oldalunkat, elkülditek cikkeinket, vagy msn-en/mailben/weboldalon hirdetitek oldalunkat, egyre többen leszünk, és annál jobbá tudjuk tenni a Graffitit.

Szólj hozzá Te is!

1
anyád, 2009. 04. 18. 20:31
válasz erre az üzenetre

« előző1 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Match a Hottie!
» játékajánló: Match a Hottie!
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!