Másodikban sem osztályozhatnak

HÍREK szerző: Boki | 3 hozzászólás

Alig egy hét múlva elkezdődik a tanítás közel másfélmillió diák és tanár számára, akiknek új jogszabály-módosításokkal is érint az idei tanévtől.

cikkhez kapcsolódó kép

Ezentúl nem csak az elsősök, hanem a másodikosok is írásos értékelést kapnak munkájukról osztályzatok helyett. Ugyanakkor a két évfolyam diákjait nem lehet megbuktatni az idei tanévtől kezdve. Szintén szeptembertől az alsó tagozatosok tankönyveinek tömege nem haladhatja meg a három kilogrammot.

Szeptember elsején 1 416 337 diák kezdi a tanévet általános és középfokú oktatási intézményekben. A kilencedikesek száma 130 426, míg az elsősöké jóval alacsonyabb, alig több mint százezer.

Szólj hozzá Te is!

3
Khm, 2005. 08. 29. 14:48
válasz erre az üzenetre

Van. Akik ezt az egészet kitalálták, egy halompénzt lenyúltak érte. Hogy aztán mi lesz, az márnem érinti őket. Ők már voltak másodikosok,túlvannak ezen a koron.

2
konzervatív, 2005. 08. 29. 14:26
válasz erre az üzenetre

Na ez aztán már nevetséges miért ne lehetneosztályozni egy másodikos gyereket, ha nem elégfejlett a magasabb osztályba lépésre miért nebuktathatnák meg. És szerintem ez a súlylimit egyhülyeség mi kibírtuk ebbe még senki sem halt belekérdem én van ennek értelme?

1
jobboldali, 2005. 08. 27. 13:05
válasz erre az üzenetre

Ejnye-bejnye Magyar Bálint!

« előző1 következő »
kapcsolodó cikkek

Újabb tanárbántalmazás: kicsavarták a kezét!

Egyre több botrány robban ki a diákok és tanárok viselkedésével kapcso...

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Cursor*10
» játékajánló: Cursor*10
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!