Meghalt a felgyújtott lány

HÍREK szerző: Boszi | 1 hozzászólás

Tegnap hajnalban belehalt sérüléseibe az a 18 éves magyarcsanádi lány, akit három hete brutálisan kikötöztek, megerőszakoltak, majd felgyújtottak. A rendőrség a feltételezett tettest mostmár különös kegyetlensséggel elkövetett emberöléssel gyanúsítja.

cikkhez kapcsolódó kép

Pénzes Henriettát július 20-án Makó külterületén gyúlékony anyaggal lelocsolta, és felgyújtotta támadója. A 18 éves lány testének mintegy 80 százalékán másod-, és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett.

Előbb a szegedi klinikára szállították, majd Pestre; azóta a Szent István kórházban ápolták, ahol többször megműtötték. Halála előtt két nappal azonban váratlanul vérmérgezést kapott, és emiatt nem lehetett elvégezni az újabb operációt. A Csongrád megyei Rendőr-főkapitányság hírzárlata továbbra is érvényes; semmilyen információt nem adnak a nyomozás részleteiről. A jelenlegi gyanúsított egy kamasz, akire állítólag az áldozat barátja bízta a lányt a bűncselekmény előtt.

A 15 éves fiú védője néhány nappal ezelötti nyilatkozatában megerősítette, hogy a gyanúsított ártatlannak vallotta magát, és azt állította: a bűncselekményt nem ő, hanem a lány barátja követte el. A fiatalembert korábban már kihallgatták, de mivel igazolható alibije volt, nem vették őrizetbe. Az ügynek tehát hivatalosan továbbra is egy gyanúsítottja van.

Szólj hozzá Te is!

1
Wáá, 2010. 06. 26. 14:57
válasz erre az üzenetre

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ez brutál

« előző1 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
On the run
» játékajánló: On the run
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld! szavazás 1-reszavazás 2-reszavazás 3-reszavazás 4-reszavazás 5-re
» tovább
Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem © 2007 Minden jog fenntartva!