Meghalt a felgyújtott lány

H?REK szerző: Boszi | 1 hozzászólás

Tegnap hajnalban belehalt sérüléseibe az a 18 éves magyarcsanádi lány, akit három hete brutálisan kikötöztek, megerőszakoltak, majd felgyújtottak. A rendőrség a feltételezett tettest mostmár különös kegyetlensséggel elkövetett emberöléssel gyanúsítja.

cikkhez kapcsolódó kép

Pénzes Henriettát július 20-án Makó külterületén gyúlékony anyaggal lelocsolta, és felgyújtotta támadója. A 18 éves lány testének mintegy 80 százalékán másod-, és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett.

Előbb a szegedi klinikára szállították, majd Pestre; azóta a Szent István kórházban ápolták, ahol többször megműtötték. Halála előtt két nappal azonban váratlanul vérmérgezést kapott, és emiatt nem lehetett elvégezni az újabb operációt. A Csongrád megyei Rendőr-főkapitányság hírzárlata továbbra is érvényes; semmilyen információt nem adnak a nyomozás részleteiről. A jelenlegi gyanúsított egy kamasz, akire állítólag az áldozat barátja bízta a lányt a bűncselekmény előtt.

A 15 éves fiú védője néhány nappal ezelötti nyilatkozatában megerősítette, hogy a gyanúsított ártatlannak vallotta magát, és azt állította: a bűncselekményt nem ő, hanem a lány barátja követte el. A fiatalembert korábban már kihallgatták, de mivel igazolható alibije volt, nem vették őrizetbe. Az ügynek tehát hivatalosan továbbra is egy gyanúsítottja van.

Szólj hozzá Te is!

1
Wáá, 2010. 06. 26. 14:57
válasz erre az üzenetre

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ez brutál

« előző1 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
A közgazdász
» játékajánló: A közgazdász
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!