Tehenet akar asszonynak a szingli paraszt

H?REK szerző: Ökörszem | 1 hozzászólás

Egy fiatal orosz gazdálkodó azzal a kéréssel fordult Vlagyimir Putyin elnökhöz, hogy engedélyezze az emberek és háziállatok közötti házasságot. Meglepő és mulatságos, csak 18 éven felülieknek.

cikkhez kapcsolódó kép

Egy fiatal orosz gazdálkodó azzal a kéréssel fordult Vlagyimir Putyin elnökhöz, hogy engedélyezze az emberek és háziállatok közötti házasságot. A dél-szibériai férfi elmondása szerint a falujában szinte nincsenek is lányok, mert aki tehette más vidékre költözött, de a házi állatai közül az egyik tehenet szívesen elvenné feleségül, ha az orosz hatóságok, a holland gyakorlathoz hasonlóan, engedélyeznék. Az orosz elnökhöz egy napig egy internetes portálon keresztül intézhettek kéréseket az állampolgárok, akik éltek az alkalommal, mert közel 160 ezer üzenetet küldtek Vlagyimir Putyinnak.

Szólj hozzá Te is!

1
Graffiti, 2018. 02. 21. 09:31
válasz erre az üzenetre

Thanks for sharing this information. I really like your blog post very much. You have really shared a informative and interesting blog post with people.
http://employeeloginhelp.com/aces-etm/

« előző1 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Match a Hottie!
» játékajánló: Match a Hottie!
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!