Tanár értékelések: már megvan a 100.000

HÍREK szerző: graffiti | 4 hozzászólás

A Közösségi Felsőoktatási Rangsor kiindulópontja a MarkMyProfesszor.com weboldal, ahol a tanárok értékelései alapján határozható meg egy-egy intézmény felkészültsége a felsőoktatásban. Ezekben az iskolákban tanuló diákok 65-70%-a aktív résztvevőként követi nyomon az egyetemek, főiskolák fejlődését az internetes portálon.

cikkhez kapcsolódó kép

A tanárok és a felsőoktatási intézmények diákjai e közösségi portálon kaphatnak naprakész információt arról, hogy melyik egyetem vagy főiskola tanárai a legfelkészültebbek Magyarországon. Az évente elkészített Közösségi Felsőoktatási Rangsor támpontként szolgál a középiskolás fiatalok számára is, akik nem tudják eldönteni, mely tanintézeteket jelöljék meg a jelentkezési íveken, és milyen sorrendben.

„Az Év Honalapja” címmel is kitüntetett portál a napokban érte el a százezredik értékelését, ami híven tükrözi népszerűségét, és statisztikailag is alátámasztja az éves rangsor megbízhatóságát. A honlap figyelemre méltó fejlődésen esett át, hiszen az értékelések és a letölthető jegyzetek mellett, már gyakornoki pozíciók között is válogathatnak a közözösség tagjai.

„A honlapot azzal a céllal hoztuk létre, hogy a hazai fiatalságnak ne csak az életét könnyítsük meg, de autentikus információ forrásként is szolgáljon a felsőoktás minden résztvevője számára. A százezredik értékelés után úgy érzem, sikerült megvalósítani elképzeléseinket. Ha a mi időnkben lett volna ehhez hasonló weboldal, az nagyban megkönnyítette volna a helyzetünk az iskolaválasztástól egészen az első munkahely kiválasztásáig.”- nyilatkozta Bonyhádi Gábor, a közösségi oldal egyik alapítója.

Szólj hozzá Te is!

4
games , 2017. 04. 01. 12:22
válasz erre az üzenetre

browse this site

The fun never ends with games featuring

3
sesilia, 2017. 02. 03. 22:12
válasz erre az üzenetre

Just leave all your work and enjoy our full screen game

http://www.efcgame.org

knoxgamers.org

www.twplayergames.org

2
col, 2016. 11. 02. 08:51
válasz erre az üzenetre

Play the biggest selection of on the internet games
bomb it 5 a10
happy wheels
superfighters 4ever
mahjong alchemy max

1
Vendég, 2012. 06. 15. 20:23
válasz erre az üzenetre

Ha a hallgató megbukott a vizsgán -- mert nem tanult --, megvan az elégtétel, hogy ő is leosztályozhatja a tanárát. Ebben a formában ez a honlap nem objektív, csak egy játék, homokzsák. Hasonlóan mint minden egyes fórum.

« előző1 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Moonshadow
» játékajánló: Moonshadow
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!
Fatal error: Call to undefined function mokamerce() in /var/www/clients/client220/web1130/web/public_html/index.php on line 275