Sztárok dolgoztak a McDonald's-ban

HÍREK szerző: graffiti | 6 hozzászólás

November 20-án a hazai celebvilág színe-java állt pult mögé, hogy jótékonysági termékek árusításával a budapesti és miskolci Ronald ház javára gyűjtsön.

cikkhez kapcsolódó kép

A közel 200 magyar híresség közreműködésével egy hét leforgása alatt több mint 15 millió forint gyűlt össze a súlyosan beteg gyermekeknek és szüleiknek ingyenesen otthont adó budapesti és miskolci Ronald házak javára. Az elmúlt években befolyt adományoknak köszönhetően eddig közel 5.000 magyar család lakott térítésmentesen a Ronald Házakban a beteg kisgyermek kórházi kezelésének ideje alatt.

A budapesti Ronald Ház 11 éve, a miskolci 6 éve segít olyan magyar családokon, ahol a súlyosan beteg kisgyermeket hosszan, és az otthonától távol kezelik kórházban. A házakat működtető Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány (www.ronaldhaz.hu) missziója, hogy a gyermekek kórházi kezelése alatt együtt tarthassa a családokat, ezzel nagymértékben hozzájárulva a kis betegek gyógyulásához. Az Alapítvánnyal együttműködő kórházak, klinikák ajánlására a családok ingyenesen vehetik igénybe az apartmanokat. Az elmúlt években közel 5.000 magyar család kapott így segítséget, ők összesen 50.000 éjszakát töltöttek a két házban.

A Ronald Házak vállalatok, magánszemélyek adományaiból, valamint a legnagyobb hazai gyorsétteremlánc által szervezett jótékonysági rendezvények bevételeiből működnek. A legjelentősebb bevételt az éttermekben elhelyezett perselyekben gyűjtött pénzadomány jelenti, vagyis az alapítvány több millió anonim magyar támogatóval büszkélkedhet. A legnagyobb szabású jótékonysági akcióhoz minden év novemberében több száz hazai híresség is csatlakozik, hogy az éttermekben a beteg gyermekek javára árusítson. Évek óta segíti az alapítványt többek között Nyertes Zsuzsa és Szentgyörgyi Romeo is. Rajtuk kívül idén is sok hírességtől, akár Peller Marianntól, Debreceni Zitától vagy Puskás Petitől is lehetett rendelni. A vendégek így a sült krumpli mellé autogramot is kaphattak a hírességektől. Az idei adománygyűjtő hét során a hazai hírességeknek és az éttermekbe látogató, segítő szándékú magánszemélyeknek köszönhetően több mint 15 millió forinttal gyarapodott az Alapítvány kasszája. Ezt az összeget a budapesti és a miskolci házak működtetésére, a házak szolgáltatásainak fejlesztésére fordítják majd.

Szólj hozzá Te is!

5
Kasha, 2017. 02. 27. 13:01
válasz erre az üzenetre

the most delicious fries in McDonald's a fact
ip 192.168.l.254

4
Super, 2017. 02. 15. 12:57
válasz erre az üzenetre

Colorful as well as light-hearted, The Impossible Quiz http://the-impossiblequiz.co.uk is an one of a kind platformer video game that will certainly both difficulty as well as reward you in extremely one-of-a-kind methods. While tough to define, The Impossible Quiz is so user-friendly that practically any person of any kind of age will find themselves impossibly addicted to it.

Touch the round meticulously with each barrier and your sphere will certainly change color with some powerups in Color Switch.http://colorswitch.org.uk You have to adhere to the color scheme on each barrier to cross it! Beware not to travel through the incorrect color, or you'll have to begin once more.

The video game collection Fireboy and Watergirl http://fireboywatergirl.co.uk is one of the most preferred video games by youngsters out of the variety of online video games and flash games. The series includes five video games and will certainly soon be anticipated the 6th game in the collection.

3
rihana, 2017. 02. 03. 22:15
válasz erre az üzenetre

online for free and all your other favorite flash games

http://macpharmacy.org

http://operathai.net

onlineunblockedgames.org

2
doma, 2016. 11. 02. 08:52
válasz erre az üzenetre

Choose a complimentary Flash game maker from the checklist

bomb it 5 silver games
play happy wheels
superfighters deluxe unblocked
mahjong alchemy solitaire

1
beata, 2011. 01. 19. 13:41
válasz erre az üzenetre

nagyon meg kivantam

« előző1 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Street Racer
» játékajánló: Street Racer
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld! szavazás 1-reszavazás 2-reszavazás 3-reszavazás 4-reszavazás 5-re
» tovább
Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem © 2007 Minden jog fenntartva!